Fysiotherapie Balink en Huijsmans-Reijnen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Waldhoornlaan 208 , 4876 BH Etten-Leur, Noord-Brabant

E-mail

Over Fysiotherapie Balink en Huijsmans-Reijnen

De praktijk wordt sinds januari 2002 geleid door Martin Balink en Carry Huijsmans-Reijnen. Het fysiotherapeuten team bestaat uit 8 mensen die full-time en part-time aanwezig zijn in de praktijk. Daarnaast wordt het team ondersteund door een stagiaire en een interieurverzorgster.

De medewerkers zijn gedreven professionele mensen. Zij streven naar een persoonlijke benadering, duidelijke communicatie , professionele behandelmethoden en zij streven naar goede kwaliteit. Alle acht fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het algemeen register van fysiotherapeuten. Daarnaast heeft iedere fysiotherapeut een eigen specialisatie die apart vermeld kan staan in deelregisters. Naast regelmatig intern collegiaal overleg, participeren de fysiotherapeuten in diverse externe overlegorganen, waar regelmatig overleg in plaats vindt.

Manuele therapie is een onderzoek- en behandelmethode waarbij specifiek de aandacht gericht is op het functioneren van de gewrichten; gewrichten van de wervelkolom, maar ook de gewrichten van armen en benen. Manuele therapie is derhalve geschikt voor die klachten waarbij een onvoldoende functioneren van de gewrichten een oorzaak of mede-oorzaak is. Tijdens het onderzoek zal de manueeltherapeut middels vragen en testen trachten te ontdekken wat de oorzaak van uw klachten is en een maneeltherapeutische diagnose stellen. De behandeling zal erop gericht zijn het onvoldoende functioneren van de gewrichten te herstellen. Bij afgenomen beweeglijkheid zal getracht worden deze te herstellen, bij een teveel aan beweeglijkheid zal middels specifieke oefeningen getracht worden deze gewrichten te stabiliseren. In sommige gevallen zal de manueeltherapeut gebruik maken van korte snelle bewegingen, waarbij een knappend geluid kan optreden ( “kraken” genoemd ). Dit “kraken” is datgene wat bij de meeste mensen bekend is van de manuele therapie, maar is zoals beschreven slechts een onderdeel van de totale behandeling.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Balink en Huijsmans-Reijnen in Waldhoornlaan 208, Etten-Leur Noord-Brabant 4876 BH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Etten-Leur Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Etten-Leur Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Etten-Leur Noord-Brabant, 4876 BH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825092]