Kringloper De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kroonstraat 12 , 4879 AV Etten-Leur, Noord-Brabant

E-mail

Over Kringloper De

Stichting De Kringloper is een organisatie die zich bezighoudt met het verkleinen van de afvalberg door nog bruikbare goederen een tweede kans te geven en zo het milieu enigszins te ontzien.

Daar is in de loop der tijden een tweede, steeds belangrijker doelstelling bij gekomen. Door uitbreiding van activiteiten is het aantal mensen dat binnen de stichting actief is, enorm toegenomen. Daaruit is de doelstelling voortgekomen om loonvormende arbeid te scheppen.

Enige jaren geleden is er een derde doelstelling toegevoegd: mensen met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt te helpen deze afstand te overbruggen, o.m. door vormende activitieiten. De laatste doelstelling wordt verwezenlijkt via de stichting KANS (Kringloper Arbeidstoeleiding Nieuwe Stijl).

De Kringloper is een stichting. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door de directeur van Saver. De dagelijkse leiding binnen de stichting berust bij de directeur. De organisatie kent iets meer dan 100 medewerkers, van wie de helft in loondienst. Er is samenwerking met o.a. SDW, WVS, GGZ, Reclassering, Bureau Halt, diverse gemeenten.
De Kringloper heeft naast de exploitatie van drie kringloopwarenhuizen en het beheer van een regionaal sorteercentrum voor wit- en bruingoed een centrum voor arbeidstraining (KANS) ontwikkeld, dat in een aparte stichting is ondergebracht. Inmiddels is De Kringloper dan ook erkend leerbedrijf op gebied van logistiek, administratie, detailhandel en witgoedreparatie.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Stichting-de-Kringloper/448624235259480

Categorieën: Clothing & Shoe Stores

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kringloper De in Kroonstraat 12, Etten-Leur Noord-Brabant 4879 AV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Etten-Leur Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Etten-Leur Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Etten-Leur Noord-Brabant, 4879 AV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815357]