Martens Kasregisters Afrekensystemen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vosdonk 39 V , 4879 NC Etten-Leur, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Martens Kasregisters Afrekensystemen

Martens Kasregisters is al 40 jaar een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van afrekensystemen.

Dankzij onze ongekende service en uitstekende kwaliteit van onze producten hebben wij inmiddels een vooraanstaande positie verworven binnen ons vakgebied.

Wij zijn een onafhankelijke leverancier van diverse merken kassa's, welke allen de top in hun segment vertegenwoordigen. Wij streven ernaar om voor alle klanten uit alle denkbare branches een oplossing op maat te bieden. Hierbij hoort uiteraard een goed advies en goede begeleiding, dit wordt mede mogelijk gemaakt door ons eigen serviceteam dat snel kan reageren bij eventuele klachten en uw kassa in topconditie kan houden.

Wij weten hoe belangrijk uw kassa-systeem is voor uw bedrijf.

Wij zijn o.a. dealer van Sam4s kasregisters (voorheen Samsung) en Towa. Deze vertegenwoordigen het middensegment en hebben de laatste jaren bewezen betrouwbare kassa's te zijn.

De top van ons assortiment wordt gevormd door Unitouch. Dit is een uniek afrekensysteem dat werkt met één of meerdere touchscreens.

Mocht u op zoek zijn naar een kluis, safe of brandkast dan informeren wij u graag over de mogelijkheden van de kluizen van De Raat.

Wij hebben er voor gekozen om ons kassa-assortiment te beperken tot uitsluitend de topmerken in hun segment. Van deze merken hebben wij vrijwel alle onderdelen op voorraad, zodat u nooit lang hoeft te wachten tijdens een eventuele storing. Ook voor preventief onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Martens.Kasregisters/
Twitter: https://twitter.com/MartensKassa

Categorieën: Communication Services, Security Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Martens Kasregisters Afrekensystemen in Vosdonk 39 V, Etten-Leur Noord-Brabant 4879 NC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Etten-Leur Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Etten-Leur Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Etten-Leur Noord-Brabant, 4879 NC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3707029]