Mondhygiënistenpraktijk De Keen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voorsteven 116 A , 4871 DX Etten-Leur, Noord-Brabant

E-mail

Over Mondhygiënistenpraktijk De Keen

Sinds september 2004 hebben wij, Chantal Stoop en Hamideh Taheri, onze praktijk gevestigd in gezondheidscentrum de Keen in Etten-Leur.

Na het afronden van onze studie Mondhygiëne aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en het opdoen van de nodige ervaring in de verschillende werkvelden, besloten wij samen een praktijk te starten waar de patiënt centraal staat.

We vinden het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen en de behandelingen zo prettig en ontspannen mogelijk ervaren. Dit proberen we te bereiken door persoonlijke aandacht, geduld en voldoende tijd voor de behandelingen te reserveren.

Samen met de patiënt proberen we te werken aan een goede mondgezondheid. Zonder medewerking van de patiënt komen we niet tot een goed resultaat. Dit proberen we te bereiken door goed te informeren, motiveren en communiceren.

Iedere patiënt is anders en vraagt een individuele benadering en dit maakt het werk voor ons zo interessant en uitdagend.

Wij zijn lid KRM, NVM en diploma-geregisteerd. Tevens nemen wij regelmatig deel aan nascholing.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mondhygiënistenpraktijk De Keen in Voorsteven 116 A, Etten-Leur Noord-Brabant 4871 DX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Etten-Leur Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Etten-Leur Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Etten-Leur Noord-Brabant, 4871 DX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229166]