SAWear zorgt ervoor dat u personeel er uitstekend uitziet!

SAWear zorgt ervoor dat u personeel er uitstekend uitziet! van Sawear

Door: Sawear  08-10-2008
Trefwoorden: Horecakleding, Bedrijfskleding Hoge Temperaturen Wasbaar, Blouses Kreuktloos,

SAWear zorgt ervoor dat u personeel er uitstekend uitziet!

 In de horeca wordt er vaak gekozen voor blouses als bedrijfskleding. Nadeel van de blouse is dat het vaak niet lekker ziet, zeker niet als je veel moet bewegen, de stof kreukt makkelijk, een blouse moet altijd netjes gestreken worden dus wanneer je snel naar je werk moet ook nog even je blouse strijken.

Als werkgever vind je het belangrijk dat het personeel er keurig uitziet. Zeker in de horeca wil je dat je personeel er verzorgd uitziet. Dus besteed je veel aandacht aan het uitkiezen van de juiste bedrijfskleding met de juiste uitstraling.

En dan na een paar keer dragen en wassen ziet de kleding er niet meer uit. Bij de een is de blouse gekrompen, de ander neemt niet de moeite om te strijken of er zitten vlekken in de blouses die er niet meer uitgaan. Kortom: de blouses zijn in een korte tijd niet mooi meer.

SAWear horecakleding heeft nu de oplossing! SAWear heeft blouses in het assortiment die gemaakt zijn van de beste kwaliteit, stretch stof. De blouses zijn mooi getailleerd, comfortabel, je kunt je er makkelijk in bewegen en het kreukelt niet . Het belangrijkste is dat de blouses zelfs op 95 graden gewassen kunnen worden!

De samenstelling van de stof zorgt ervoor dat de blouses comfortabel zitten en zo warm gewassen kunnen worden. De stof bestaat uit: 48% polyester, 47% katoen en 5% elastan. Deze stof is de oplossing voor uw bedrijfskleding! Het personeel ziet er keurig uit in de blouses van SAWear.

Trefwoorden: Bedrijfskleding Hoge Temperaturen Wasbaar, Blouses Kreuktloos, Blouses Sawear, Blouses Stretchstof, Horecakleding, Horecakleding 95 Graden Wasbaar,

Contact Sawear

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share