Sven&Sophie Etten-Leur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Winkelcentrum 21 , 4873 AB Etten-Leur, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Sven&Sophie Etten-Leur

Jambelle is al meer dan 25 jaar dé specialist in been- en ondermode. Voor zowel mannen als vrouwen. Maar ook voor jongens en meiden…

Bij Jambelle hebben we kennis van zaken; van de inkoop tot de verkoop. Door onze vakkennis op het gebied van mode én kwaliteit kunnen we elk seizoen een aantrekkelijk assortiment samenstellen. We kijken niet alleen of een product er goed uitziet, maar ook of de pasvorm en prijs/kwaliteitsverhouding goed zijn. We ‘proeven’ als het ware de gebruikte materialen; katoen, lycra, noem het maar op. Het resultaat van onze inspanningen? Altijd een actueel, breed aanbod van de bekende merken, maar ook een uitgebreid basispakket.

Een goed assortiment verdient het goed gepresenteerd te worden. Onze medewerkers hebben kennis van mode en oog voor detail. Of het nu gaat om het opnemen van de maat óf het geven van een was- of kleuradvies. Je kunt met alle vragen bij ons terecht. We zijn persoonlijk betrokken en enthousiast. Dit moet er voor zorgen dat onze klanten altijd tevreden onze winkels verlaten. En terugkomen…

Jambelle is gespecialiseerd in been- en ondermode. Dat vergt niet alleen veel productkennis, maar ook gevoel voor mode. Onze stylisten maken voor elk seizoen nieuwe trendboards die als handleiding dienen bij de inkoop. Ieder voor- en najaar komen de nieuwe collecties weer binnen. Voor dit seizoen zijn de kleuren weer kleurrijk, maar niet te bont! We combineren verschillende tinten uit de dezelfde kleurgroep en laten dat weer aansluiten bij een contrastkleur.

Bij vragen en opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar [email protected]

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lingerie Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sven&Sophie Etten-Leur in Winkelcentrum 21, Etten-Leur Noord-Brabant 4873 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Etten-Leur Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Etten-Leur Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Etten-Leur Noord-Brabant, 4873 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825494]