Vermeulen BV Trappenfabriek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lokkerdreef 14 , 4879 ND Etten-Leur, Noord-Brabant

E-mail

Over Vermeulen BV Trappenfabriek

Welkom op onze pagina!

U bent op zoek naar een mooie trap en deze moet er natuurlijk goed uitzien, maar ook goed beloopbaar zijn, dag in dag uit. Daarom zoekt u een betrouwbare leverancier met verstand van trappen, een vakman met oog voor detail. Iedere houten en stalen trap die wij vervaardigen, produceren wij met datzelfde oog voor detail, van advies tot plaatsing. Zo gaat het al sinds 1958! Wij dragen inmiddels de ervaring van meer dan 400.000 geplaatste trappen!

Trappenfabriek Vermeulen produceert en plaatst houten en stalen trappen, hekwerken en traponderdelen. Voor woning,- villa en utiliteitsbouw.
- Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en transformatie.
- Ambachtelijk, projectmatig, enkelstuks en seriematig.
- Van eenvoudige zoldertrap tot zeer exclusieve trap.
- Voor de particuliere én professionele opdrachtgever.

Wij zijn één van de grootste trappenfabrieken in Nederland. De productie van de houten en stalen trappen vindt plaats in onze moderne en goed uitgeruste fabriek in Etten-Leur. Dagelijks staat een gedreven team van ca. 110 vakmensen voor u klaar! Door productie in eigen werkplaatsen en plaatsing in eigen beheer kunnen wij de levertijden zo kort mogelijk houden en een uitstekende kwaliteit van onze producten garanderen. U koopt dus rechtstreeks bij de fabrikant!

Benieuwd geworden naar uw mogelijkheden?
Laat u eens inspireren in onze unieke showroom! Wij hebben een diversiteit aan houten- en stalen trappen voor u opgesteld die u kunnen ondersteunen bij het maken van uw keuze. Van klassiek tot modern, van eenvoudige tot design trappen. Ook vindt u bij ons vele voorbeelden van balusters, leuningen, hout- en staalsoorten en hun afwerkmogelijkheden. Wij leveren een kwalitatief goed product met een hoge mate van leveringsbetrouwbaarheid en een uitstekende service, waarbij u als klant centraal staat. Tevens bieden wij kopersbegeleiding voor particulier en bedrijf.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Trappenfabriek-Vermeulen-BV-152116694870787/

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vermeulen BV Trappenfabriek in Lokkerdreef 14, Etten-Leur Noord-Brabant 4879 ND uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Etten-Leur Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Etten-Leur Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Etten-Leur Noord-Brabant, 4879 ND, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3661358]