Sulzer Pumps (Benelux) BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Moezelweg 190 , 3198 LS Europoort Rotterdam, Noord-Brabant

E-mail

Over Sulzer Pumps (Benelux) BV

Sulzer is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van pompen. Ons wereldwijde netwerk omvat meer dan 20 productielocaties en meer dan 120 service centers en verkoopkantoren over de hele wereld. We staan ​​bekend om state-of-the-art producten, betrouwbaarheid prestaties en energie-efficiënte oplossingen.

Wij bieden een volledige lijn van pompen, apparatuur en aanverwante technologieën voor gebruik in de olie- en gasindustrie, in de chemische industrie, voor de luchtvaart, in de gezondheidszorg, pulp- en papierindustrie en waterindustrie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pumps & Pumping Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Europoort Rotterdam Noord-Brabant

Is Sulzer Pumps (Benelux) BV in Moezelweg 190, Europoort Rotterdam Noord-Brabant 3198 LS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Europoort Rotterdam Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Europoort Rotterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Europoort Rotterdam Noord-Brabant, 3198 LS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815673]