Politie Maasdonk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsplein 9 , 5386 CL Geffen, Noord-Brabant
Maasdonk, Maaskant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Politie Maasdonk

Vanaf dinsdag 1 april 2014 werkt het politieloket in de gemeente Maasdonk op afspraak. U kunt standaard een afspraak maken voor 20 minuten. Hierin kunt u alle gebruikelijke zaken bespreken of aangifte doen.

Wat betekent dat voor u?
U kunt vanaf 1 april 2014 niet meer vrij binnenlopen bij het politieloket. U dient vanaf die datum een afspraak te hebben voordat u een bezoek brengt aan het gemeentehuis. U kunt dit vanaf nu doen via internet van de
gemeente Maasdonk of telefonisch.

Wat is uw voordeel?
Het voordeel van deze nieuwe werkwijze is dat u direct geholpen wordt op de dag en het tijdstip waarvoor u de afspraak hebt gemaakt. Bij dit bezoek hoeft u dan niet te wachten.

Hoe maakt u een afspraak?
Via internet of telefonisch via 073 - 53 42 100 kunt u een afspraak in plannen. Alle contacten lopen dus via de gemeente Maasdonk. U hoeft aan ons niet aan te geven waarvoor u komt wij maken voor u een standaard
afspraak van 20 minuten.

Openingstijden

Featured Message

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Politiemaasdonk

Categorieën: Emergency Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Politie Maasdonk in Dorpsplein 9, Geffen Noord-Brabant 5386 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Geffen Noord-Brabant, 5386 CL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227627]