Nieuw programma gesmede boutkoppelingen van BSL-Europe

Nieuw programma gesmede boutkoppelingen van BSL-Europe van Bsl Europe

Door: Bsl Europe  20-02-2006
Trefwoorden: Bouw, Constructie, Steigermateriaal

BSL Europe B.V. is een importeur en internationaal distributeur van een uitgebreid assortiment steigermaterialen en ondersteuningssystemen. Onlangs heeft BSL-Europe een programma gesmede boutkoppelingen op de Benelux markt geïntroduceerd.

Wereldwijd is de gesmede boutkoppeling nog steeds een van de meest elementaire onderdelen bij het bouwen van een traditionele steiger. BSL heeft, op basis van jarenlange ervaring en een grote internationale kennis, een uitgebreid programma gesmede boutkoppelingen ontwikkeld. De koppelingen worden in de eigen productievestiging in India in een volledig geautomatiseerde productie vervaardigd voor export over de hele wereld.
Het programma gesmede boutkoppelingen van BSL-Europe voldoet aan internationale kwaliteitsnormen zoals BS1139-1982, EN74 en AS1576.2-1991 en daarmee aan de hoogste eisen wat betreft duurzaamheid, ook bij intensief gebruik.

Het nieuwe programma boutkoppelingen bestaat o.a. uit:
• Kruis- draai- en laskoppelingen in thermisch verzinkte uitvoering voor gebruik op de standaard 48,3 mm steigerbuis. Deze koppelingen zijn, afhankelijk van de uitvoering, voorzien van zware oogbouten en flensmoeren of vaste T-bouten.
• Tevens zijn kruis- en draaikoppelingen leverbaar als verloopkoppeling voor afwijkende buismaten zoals 42 en 60 mm.
• Als speciale koppelingen zijn leverbaar de liftverankeringskoppeling met aangelaste M14 x 50 bout voor het veilig verankeren van bouwliften en een balkkoppeling (beam clamp ofwel IPN-koppeling) die wordt gebruikt voor het op efficiënte wijze verankeren van steigerbuis aan stalen H of I profielen.

Dankzij de eigen productie van BSL is het ook mogelijk om zeer flexibel klantspecifieke producten te vervaardigen en, indien gewenst, op exclusieve basis. Door deze keuze uit standaard en maatwerk kan BSL Europe nauwkeurig inspelen op de wensen van klanten.

Trefwoorden: Boutkoppeling, Bouw, Constructie, Steigermateriaal,

Contact Bsl Europe

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share