Nationale vakbeurs Groothandel & Logistiek 2008 te Eindhoven

Nationale vakbeurs Groothandel & Logistiek 2008 te Eindhoven van Bureau Bosman

Door: Bureau Bosman  02-07-2008

Beslissers binnen de groothandels, distributiecentra, warehouses, voorraadhoudende organisaties en overige ondernemingen met een groothandelsfunctie kunnen gemakkelijk en in een ongedwongen sfeer contacten leggen met exposerende bedrijven. Zij worden geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op produkt- en kennisniveau op het gebied van interne logistiek en voorraadbeheer.

Specifiek bieden de bedrijven oplossingen op het gebied van o.a. interne transportsystemen, magazijn- en opslagsystemen, automatiseringssystemen, verpakkingssystemen, goederenbehandeling, ERP, barcode-en RFID systemen e.a.

Tijdens de 2 dagen van de beurs wordt een full-service formule aangeboden. Bezoekers en exposanten kunnen onbeperkt en kosteloos gebruik maken van alle faciliteiten op de beursvloer. waaronder het lezingenprogramma en de exclusieve catering.

Wilt u meer informatie aangaande de Groothandel & Logistiek 2008 te Eindhoven, dan kunt u contact opnemen met Mark A. Romera y Gerritsen en / of Rian Ramaekers van Bureau Bosman BV, tel. 040-2808410 , mark@bureaubosman.nl / rian@bureaubosman.nl . Of bezoek de website van de beurs www.groothandelenlogistiek.nl