Nieuw Bioscoop Theater tijdens de vakbeurs Groothandel & Logistiek 2008

Nieuw Bioscoop Theater tijdens de vakbeurs Groothandel & Logistiek 2008 van Bureau Bosman

Door: Bureau Bosman  27-08-2008

Voor het eerst in haar bestaan presenteert Bureau Bosman tijdens beide dagen van de vakbeurs Groothandel & Logistiek 2008 een unieke film in het nieuwe bioscoop theater.
De film bestaat uit korte filmfragmenten van onze exposanten en draait doorlopend in ons bioscoop theater. Thematiek van de film is de diversiteit en complexiteit van de hedendaagse logistieke processen en de toepassingen uit de industrie die daar op haar manier op in speelt. Toegang tot het Bioscoop theater is kosteloos.

Op 12 en 13 november 2008 vindt de vakbeurs Groothandel & Logistiek plaats en viert haar 10e editie. De beurs is met name gericht op (interne) logistiek, material handling, opslag en voorraadbeheer voor o.a. de Groothandels-, warehousing-, logistieke dienstverlening- en distributiesector.
Een nieuw initiatief is de film die doorlopend te zien is tijdens beide beursdagen in het Bioscoop Theater. De film toont de complexiteit en diversiteit van de hedendaagse logistieke processen en hoe de huidige industrie daar op inspeelt. Hoe de industrie dat doet wordt geïllustreerd door onze exposanten. Zij tonen in die film korte filmfragmenten van hun eigen toepassingen die bijdragen aan de verbetering en efficiëntie van het logistieke proces dat steeds complexer wordt.

De film draait in een aparte zaal “Het Bioscoop Theater” die op de beursvloer in het Beursgebouw Eindhoven gecreëerd is. Toegang tot het Bioscoop Theater is geheel kosteloos.

Wilt u meer informatie aangaande de Groothandel & Logistiek 2008 te Eindhoven, dan kunt u contact opnemen met Mark A. Romera y Gerritsen en / of Rian Ramaekers van Bureau Bosman BV, tel. 040-2808410 , [email protected]  / [email protected]  . Of bezoek de website van de beurs www.groothandelenlogistiek.nl