Café Zaal Herberg De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoog Geldrop 129 , 5663 BD Geldrop, Noord-Brabant

E-mail

Over Café Zaal Herberg De


Welkom bij Café-Zaal "De herberg"

Het café biedt ruimte aan ca. 100 personen. Onder het genot van een drankje en regelmatig een hapje kunt U gezellig buurten, een kaartje leggen, of op het biljart de keu ter hand nemen. Er hangen drie dart-borden om met drie pijlen een honderdtachtiger te gooien (of iets minder ). In het café worden regelmatig muziekoptredens verzorgd. De Herberg beschikt over een verwarmd terras met een capaciteit van 20 zitplaatsen.

Wij hebben een schitterende zaal beschikbaar. Afhankelijk van de aard van de activiteit en uw wensen hebben wij ruimte voor groepen tot 300 personen. Is uw gezelschap klein(er)? Geen probleem! Met de juiste aankleding is onze zaal ook voor u geschikt.

Uiteraard kunnen wij uw feest compleet verzorgen, inclusief muziek en eten (barbecue in de zaal aanwezig als u dat wenst!!).

Wij verzorgen bruiloften, partijen, evenementen, koffietafels, verenigingensbijeenkomsten, vergaderingen, tentoonstellingen, een kledingbeurs, recepties, muziek, cd presentaties, barbecues, personeelsfeesten, borrels, etc. etc.

Het is ook mogelijk om de zaal af te huren. Neem contact met ons op of kom eens vrijblijvend langs om uw wensen met ons te bespreken

Tot ziens in De Herberg!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Cafe-Zaal-De-Herberg/503480036382186

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Geldrop Noord-Brabant

Is Café Zaal Herberg De in Hoog Geldrop 129, Geldrop Noord-Brabant 5663 BD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Terras diensten in Geldrop Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Geldrop Terras per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Geldrop Noord-Brabant, 5663 BD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820949]