Studiebeurs Utrecht heeft als enige last van de crisis

Studiebeurs Utrecht heeft als enige last van de crisis van Organisatie Groep Zuid

Door: Organisatie Groep Zuid  26-06-2009
Trefwoorden: Onderwijs, Studie, Studiekeuze

“Wij herkennen absoluut het door Malmberg geschetste beeld niet.” Aldus Saskia Holterman, projectmanager bij OGZ. “Wij zien juist meer animo dan ooit tevoren voor onze Onderwijsbeurzen. Dat was voor ons de reden om, op basis van de behoeften in de markt onze onderwijsportfolio uit te breiden met twee nieuwe evenementen: De Onderwijsbeurs Groot-Amsterdam. Naar hetzelfde concept als onze bestaande onderwijsbeurzen. En een volledig nieuwe beurs: STUDEREN! 2010.”

STUDEREN! 2010 is de nieuwe landelijke vakbeurs voor (toekomstig) bachelors, masters en hun stad, en vindt plaats november 2010. De nieuwe beurs richt zich specifiek op HBO en WO onderwijs.
De beurs biedt een compleet overzicht van studiemogelijkheden op universiteiten en hogescholen. De beurs kijkt hierbij nadrukkelijk verder dan alleen de school. “Een student baseert zijn studiekeuze niet alleen op de opleiding. Maar, heel belangrijk, ook op de stad en de regio waar hij of zij gaat studeren.” Aldus Holterman. “Wat heeft die de student te bieden? Bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting, uitgaan, sport etc. STUDEREN! 2010 biedt daarom ook informatie over studentensteden.”


Veel instellingen keerden zich de afgelopen jaren af van de Studiebeurs door de toenemende commercialisering en vervlakking. STUDEREN! 2010 legt de focus daarom terug waar deze hoort: bij diepgang en goede voorlichting. De deelnemende universiteiten en hogescholen zullen ieder een eigen inhoudelijk programma aanbieden. STUDEREN 2010! Is een totaal ander concept”, vervolgt Holterman. Het richt zich meer op inhoud en belangrijke studie-informatie. Tijdens STUDEREN! 2010 Verzamelt de bezoeker nuttige informatie, geen pennen en gadgets.”


Beursagenda regionale Onderwijsbeurzen:
Onderwijsbeurs Zuid-Nederland 2 & 3 oktober 2009 Beursgebouw Eindhoven
Onderwijsbeurs Groot-Amsterdam 2 & 3 december 2009 RAI Amsterdam
Onderwijsbeurs Midden-Nederland 11 & 12 december 2009 Jaarbeurs Utrecht
Onderwijsbeurs West-Nederland 29 & 30 januari 2010 EXPO Rijswijk                                                                                                          www.onderwijsbeurzen.nl

STUDEREN! 2010 Landelijke vakbeurs voor (toekomstig) bachelors, masters en hun stad
26 & 27 November 2010 Amsterdam RAI 
www.studeren.in

Voor meer informatie over de Onderwijsbeurzen en STUDEREN! 2010 kunt u contact opnemen met:
Organisatie Groep Zuid bv
Contactpersoon: Saskia Holterman
Nuenenseweg 167
5667 KP Geldrop
The Netherlands
Tel: +31 (0)40 297 94 94
E-mail: Saskia@ogz.nl

Trefwoorden: Malmberg, Onderwijs, Onderwijsbeurs, Studeren, Studie, Studiebeurs, Studiekeuze,

Contact Organisatie Groep Zuid

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share