Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Emopad 56 , 5663 PB Geldrop, Noord-Brabant

E-mail

Over Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Na het overlijden van een dierbare moet er veel geregeld en besloten worden.
Wij verwachten niet van u dat u tijdens het eerste gesprek overal meteen een pasklaar antwoord op heeft. Er hoeft ook niet meteen van alles besloten te worden. We brengen eerst in kaart wat uw wensen zijn; begraven of cremeren, wel of geen kerkdienst, op welke dag u de uitvaart wenst. In de dagen er na gaan we rustig en stap voor stap verdere mogelijkheden doornemen en komen de details aan de orde. U zult merken dat er veel meer mogelijk is dan u aanvankelijk dacht. Samen regisseren en organiseren we het afscheid van uw dierbare en komen we tot een persoonlijke uitvaart die recht doet aan de overledene.

Wanneer het niet mogelijk is om de overledene thuis op te baren kunt u kiezen voor het Uitvaarthuis. Het Uitvaarthuis is uniek in de regio. In huiselijke sfeer kunt u dag en nacht uw dierbare bezoeken. Het Uitvaarthuis is gevestigd aan het Emopad 56 in Geldrop. In het Uitvaarthuis kunt u uw dierbare bezoeken, op momenten wanneer u er behoefte aan heeft.

U krijgt een sleutel die toegang geeft tot uw eigen familiekamer, hier kunt u in alle rust vertoeven en uw privacy is gewaarborgd. De familiekamers van het Uitvaarthuis zijn sfeervol ingericht en voorzien van een geluidsinstallatie zodat u de geliefde muziek van uw dierbare kunt afspelen. In de keuken vindt u een koffiecounter waar u naar behoefte gebruik kunt maken van koffie, thee en frisdranken.

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers verzorgt onder andere uitvaarten in Geldrop, Nuenen, Eindhoven, Waalre, Valkenswaard en Mierlo.

Neem nu de digitale rondleiding door Het Uitvaarthuis op www.hansraaijmakers.nl

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Uitvaartzorg Hans Raaijmakers in Emopad 56, Geldrop Noord-Brabant 5663 PB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Geldrop Noord-Brabant, 5663 PB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824221]