Cleaning Service Gemert

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lieverman 7 , 5422 DE Gemert, Noord-Brabant

E-mail

Over Cleaning Service Gemert

Cleaning Service Gemert biedt schoonmaak aan tegen een scherpe prijs. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons op de eerste plaats. Ook vinden wij het contact met de klanten zeer belangrijk. Zo kunnen we voldoen aan de wensen en behoeften van de klant. We houden graag persoonlijk contact met de klanten waardoor er een fijne samenwerking ontstaat en het werk aan kunnen passen aan uw wensen en prioriteiten.

Wij doen er alles aan om uw pand schoon te houden. Ook helpen wij bij het schoonmaken van trappenhallen. We houden toiletten, tafels, bureaus, stoelen enzovoorts schoon. Tevens zorgen wij er voor, in overleg, dat uw koffiezetapparaat wekelijks gereinigd wordt. We willen graag de voorraadbeheer doen van uw schoonmaakartikelen hierdoor heeft u geen omkijken meer naar deze tijdrovende klus.

We zijn een jong bedrijf dat werkzaam is in de regio van Noord-Oost Brabant.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Gemert Noord-Brabant

Is Cleaning Service Gemert in Lieverman 7, Gemert Noord-Brabant 5422 DE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cleaner diensten in Gemert Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gemert Cleaner per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gemert Noord-Brabant, 5422 DE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229452]