De la Roy Isolatie & Design BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oost-Om 59 , 5422 VX Gemert, Noord-Brabant

E-mail

Over De la Roy Isolatie & Design BV

Bij De la Roy Isolatie & Design bent u op het juiste adres voor op maat gemaakte EPS (geëxpandeerd polystyreen) en XPS producten. EPS en XPS zijn veelzijdige producten die door middel van de juiste technieken gesneden of gefreesd kunnen worden tot een veelbelovend eindproduct. Andere benamingen voor EPS zijn ook wel tempex, piepschuim, isomo en styropor. Een andere benaming voor XPS (geëxtrudeerd polystyreen) is styrofoam.

Wij denken graag samen met u na om tot de juiste oplossing voor uw vraag te komen. Het snijden van letters, logo’s in kleine en grote vormen maar ook het frezen van kunstwerken of modellen is ons dagelijks werk. Tevens maken we EPS bekistingen en mallen voor de (wegen)bouw en leveren we (via onze dealers) een EPS funderingssysteem op staal voor de (woning)bouw.

Ook de afwerking van het eindproduct met een coating kan door De la Roy Isolatie & Design voor u worden verzorgd. Dit kan een watergedragen verf (latex) zijn of een polyurea coating in een sinaasappelstructuur of gladde afwerking, maar ook betonplex of een print.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Andere diensten in de buurt van Gemert Noord-Brabant

Is De la Roy Isolatie & Design BV in Oost-Om 59, Gemert Noord-Brabant 5422 VX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Gemert Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gemert Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gemert Noord-Brabant, 5422 VX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815090]