DSA Klimaat- en Energiebeheer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dommel 7 , 5422 VH Gemert, Noord-Brabant

E-mail

Over DSA Klimaat- en Energiebeheer

DSA klimaat- en energiebeheer is gevestigd in het Brabantse Gemert. De onderneming werd opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in advisering, verkoop en installatie van airconditioning, warmtepompen en zonneenergie. Ook voor keuring, service en onderhoud (zelfs van niet door ons geleverde systemen) kunt u bij ons terecht.
DSA richt zich zowel op klimaatbeheer als op energiebeheer. Met onze systemen kunt u een plezierig binnenklimaat realiseren, zowel thuis als op uw kantoor of in uw bedrijf. De ontwikkelingen om die systemen milieuvriendelijker en zuiniger te maken, staan niet stil. DSA is op de hoogte van de nieuwste technieken om duurzaam en spaarzaam te koelen, te verwarmen of energie op te wekken.
DSA is een gekwalificeerd en "STEK"-erkend bedrijf. Daarnaast beschikken we over de certificeringen F-gassen, PED certificering. Het accent bij DSA ligt op kwaliteit… in alle facetten. We zorgen voor een deskundig advies en leveren hoogwaardige apparatuur van gerenommeerde merken, die we uiterst vakkundig en netjes voor u installeren.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DSA-Klimaat-en-Energiebeheer-345236028891463/
Twitter: https://twitter.com/DSAbeheer

Categorieën: Air Conditioning

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is DSA Klimaat- en Energiebeheer in Dommel 7, Gemert Noord-Brabant 5422 VH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Gemert Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gemert Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gemert Noord-Brabant, 5422 VH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826005]