Laptops kunnen veel langer mee

Laptops kunnen veel langer mee van Replacedirect

Door: Replacedirect  01-10-2008
Trefwoorden: Reparatie, Laptop, Repareren

Webshop ReplaceDirect.com staat al ettelijke jaren bekend als dé specialist bij uitstek voor Nederland en België wat betreft mobiele energieproducten voor notebooks. Deze accu’s en adapters voor laptops vormen nog steeds de kernactiviteiten, met een gestaag groeiend assortiment, zeker vanwege de sterke opkomst van de Ultra Mobile PC ofwel netbook. Vanaf nu wordt dit programma echter fors uitgebreid met onder andere geheugenchips, toetsenborden, beeldschermen, harddisks en diskdrives. En het blijft niet alleen bij producten; inmiddels biedt ReplaceDirect.com ook diensten aan. Zo is de reparatie van notebooks een nieuwe, en nu al succesvolle serviceverlening.

Defecte laptoponderdelen
Een notebook blijft een fragiel apparaat, dat ook nog wel eens ten val komt. Dan kan snel een onderdeel beschadigd raken, van scharnier tot scherm, van keyboard tot koeler. Bij een dergelijk defect is het echter niet nodig om direct een nieuwe laptop aan te schaffen: dankzij de talloze spare parts van ReplaceDirect.com zijn er nog voldoende herstelmogelijkheden. Een compleet overzicht van alle leverbare notebookonderdelen is in één oogopslag te bekijken in de ReplaceDirect.com webshop .

Opwaarderen
Ook voor notebookbezitters die hun apparaat willen upgraden biedt de internetwinkel van ReplaceDirect.com nu alle mogelijkheden. Directeur Maikel Verstegen: ”Wij merken dat vooral het bijplaatsen van meer intern geheugen populair is. Bij de meeste laptops kan eigenlijk iedereen dat heel eenvoudig zelf doen. Maar we kunnen een notebook ook opwaarderen met een grotere harddisk, een extra diskdrive of een glossy scherm met hogere resolutie, zodat ie weer helemaal up-to-date is en nog jaren meekan.”

Dienstverlening
Als gespecialiseerd bedrijf met veel technische kennis in huis beperkt ReplaceDirect.com zich niet alleen tot de pure verkoop van zulke ‘losse’ notebookonderdelen. Daarom is nu de complete reparatie van notebooks als dienstverlening in de webwinkel toegevoegd. Consumenten kunnen hun laptop naar ReplaceDirect.com opsturen; daar vindt een vakkundige reparatie plaats en binnen 5 à 7 werkdagen komt het apparaat weer retour.
“Wij zien veel mogelijkheden voor deze serviceverlening, omdat we de reparaties tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Het is echt niet direct nodig om een nieuw notebook te kopen wanneer er een barst in het beeldscherm zit. Vervanging van dat scherm is echt veel goedkoper. En dat geldt ook voor het toetsenbord wanneer een paar toetsen niet meer werken”, aldus mede-directeur Erwin Verstegen, die er nog op wijst dat elke levensverlengende reparatie niet alleen geldbesparend maar ook milieusparend is.

Trefwoorden: Diskdrive, Harddisk, Laptop, Laptopaccu, Lcd-beeldscherm, Lcd-inverter, Netbook, Notebook, Pda, Reparatie, Repareren, Schermvervanging, Umpc, Upgraden,