Nooit meer lege accu's voor PDA of camera

Nooit meer lege accu's voor PDA of camera van Replacedirect

Door: Replacedirect  19-05-2009
Trefwoorden: Auto, Vakantie, Hotel

Iedereen herkent het vast wel: net op het moment dat de camcorder of het fototoestel in de aanslag staat voor een mooi shot blijkt de accu leeg te zijn. Om dit soort vervelende situaties te voorkomen is een tweede accu, uiteraard ook verkrijgbaar van het merk YANEC®, een zinvolle aanschaf. Maar dan nog blijft het een probleem om deze accu’s allemaal tegelijk opgeladen te krijgen. Daarvoor heeft YANEC® nu een oplossing: speciale externe acculaders voor camcorders, digitale fotocamera’s en PDA’s van talloze merken en typen, zoals Asus, Canon, Casio, Fuji, HP, Nikon, Olympus, Sanyo en Toshiba.

Altijd en overal opladen
Zeker wanneer opladen van de accu alleen mogelijk is ín het toestel zelf, of het gehele toestel in een cradle dient te staan ter oplading, is het lastig om in korte tijd meerdere accu’s opgeladen te krijgen. In deze gevallen is een YANEC® acculader ideaal. Ook wanneer de originele adapter of cradle defect of kwijtgeraakt is, biedt een YANEC® lader een goedkoop alternatief. Dat geldt eveneens wanneer opladen van de accu op meerdere locaties is gewenst, bijvoorbeeld thuis, in de auto en op kantoor. Een dergelijke handige acculader betekent dus dat opladen altijd en overal mogelijk wordt, zelfs met een PDA in een buitenlands hotel met 110 Volt netstroom.

Dankzij de meegeleverde adapterkabels kan 230 Volt netstroom én12 Volt als voeding dienen. Inpluggen in de sigarettenaansteker in de auto gaat net zo gemakkelijk als thuis in de contactdoos. Dus zelfs tijdens de vakantie, onderweg met de auto naar een bezienswaardigheid, behoort het opladen van een lege camera-accu tot de mogelijkheden, zodat het hele gezin direct daarna weer volop foto’s en filmpjes kan schieten.

Compact en uitwisselbaar
De acculaders zijn bijzonder gemakkelijk in het gebruik. Ze werken alle met dezelfde basisunit waarop een uitwisselbaar ‘laadkapje’ is geschoven. Om accu’s van twee of drie verschillende apparaten op te laden is alleen de extra aanschaf van een ander laadkapje nodig; in een handomdraai verandert de PDA-acculader zo in een camcorder-acculader. Omdat dit YANEC® product ook nog eens uiterst compact is, is het een ideale reisgenoot die altijd wel in de koffer past. Altijd en overal komt de oplader van pas om accu’s snel en volledig op te laden, zodat ze weer in no-time beschikbaar zijn voor een volgende sessie.

Het merk YANEC® staat bekend om z’n aantrekkelijke prijsstellingen en dat is zeker ook het geval bij deze compacte opladers. De hoge kwaliteit en duurzaamheid is daarbij gegarandeerd; evenals de veiligheid. Niet voor niets rust er een garantie van drie jaar op deze producten.

Trefwoorden: Accu, Acculader, Adapter, Asus, Auto, Batterij, Camcorder, Canon, Casio, Digitale Camera, Fuji, Hotel, Lader, Netstroom, Nikon, Oplaadbaar, Oplader, Pda, Replacedirect, Sanyo, Sigarettenaansteker, Toshiba, Vakantie, Yanec,