Thuiswinkel waarborg voor ReplaceDirect.com

Thuiswinkel waarborg voor ReplaceDirect.com van Replacedirect

Door: Replacedirect  12-09-2008
Trefwoorden: Webshop, Laptops, Accu's

ReplaceDirect.com is sinds 2003 operationeel als een webwinkel met accu's, adapters, geheugenuitbreiding, vervangingsonderdelen en accessoires voor o.a. laptops, PDA's, smartphones en muziekspelers. “Natuurlijk boden we sinds de start van onze webshop de klanten al volledige zekerheid tijdens het internetwinkelen. Maar nu wordt dat door een onafhankelijke partij nog eens officieel bekrachtigd. Zo versterkt dit Thuiswinkel kwaliteitskeurmerk ons betrouwbare imago nog verder”, aldus Erwin Verstegen, directeur van ReplaceDirect.com.

Extra veilig gevoel

Vanaf vandaag zal het bekende thuiswinkel vignet verschijnen op de ReplaceDirect.com website. Consumenten kunnen nu in één oogopslag zien dat ReplaceDirect.com zich houdt aan de wetgeving, regelgeving en gedragscodes zoals die door de Thuiswinkel organisatie zijn vastgesteld. Maikel Verstegen, de tweede directeur van ReplaceDirect.com: “In de praktijk verandert er voor ons weinig. Wij hebben deze regels over onder andere garantie, klachten en privacy altijd al gerespecteerd. Alleen valt onze vertrouwde klantenbenadering nu binnen de officiële bepalingen van het Thuiswinkel certificaat. Dat geeft de consumenten in onze online-shop natuurlijk een extra veilig gevoel.”

Betrouwbaarheid
Het Thuiswinkel keurmerk, ondersteund door de Consumentenbond, garandeert dat consumenten kopen bij een financieel gezond bedrijf dat haar verplichtingen kan nakomen. Tevens staat Thuiswinkel als branchevereniging financieel garant voor uitspraken van de Geschillencommissie Thuiswinkel.
Internetshoppers letten steeds vaker op de aanwezigheid van het Thuiswinkel logo; zij weten dat dit een teken is van betrouwbaarheid en geven duidelijk de voorkeur aan deze webwinkels boven andere shops. Webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg onderscheiden zich daarmee kwalitatief in de markt en consumenten weten dat te waarderen.

Technology Fast50
ReplaceDirect.com staat momenteel ook in the picture als één van de vijftig genomineerde bedrijven voor de Deloitte Technology Fast50, de prestigieuze lijst met snelstgroeiende technologiebedrijven in Nederland. Deze nominatie betekent een prachtige waardering voor de uitstekende prestaties van ReplaceDirect.com in de afgelopen jaren.

ReplaceDirect.com is onderdeel van de MyMicro Group, gevestigd in Gemert en opgericht op 1 januari 2008. MyMicro Group is de overkoepelende organisatie voor het huismerk Yanec, de dealerorganisatie Twindis en de webshop ReplaceDirect.com, die al sinds 2003 operationeel is. MyMicro Group is gespecialiseerd in energieproducten, accessoires en onderdelen voor mobiele elektronische apparatuur.

Trefwoorden: Accu's, Adapters, Energieproducten, Geheugen, Laptops, Notebooks, Pda's, Replacedirect, Technology Fast50, Thuiswinkel, Waarborg, Webshop,