Unieke reparatietools bij Twindis

Unieke reparatietools bij Twindis van Replacedirect

Door: Replacedirect  25-08-2014
Trefwoorden: Reparatie, Gereedschap, Tools

Distributeur Twindis is gespecialiseerd in onderdelen voor smartphones, tablets en laptops. Om zulke onderdelen te kunnen vervangen dient er uiteraard een reparatie plaats te vinden. Maar bij de huidige moderne toestellen is het geen sinecure om even een mobieltje te openen. Daar zijn speciale gereedschappen voor nodig, die tot dusverre best moeilijk verkrijgbaar waren. Voor de professionele reparateurs heeft Twindis nu alle handige tools verzameld, zodat die gemakkelijk via de website www.twindis.com te bestellen zijn. De reparatie van een smartphone of tablet vereist niet alleen speciale vaardigheden van de reparateur, maar ook speciale gereedschappen die niet algemeen gangbaar zijn. “Over de hele wereld zijn er verschillende bedrijfjes die elk hun eigen handig hulpmiddeltje hebben verzonnen en dit kleinschalig produceren”, zegt Lennaert van Offenbeek, business unit manager van Twindis. ”Wij hebben er veel moeite in gestoken om al deze bijzondere tools onder één dak te brengen. Op onze site maken we het voor de reparateurs in de Benelux eenvoudig om in één oogopslag de juiste gereedschappen te kiezen.” De demontage van een iPhone begint al lastig met het openwrikken van het display. Behalve de zogenaamde spudgers en plectrums bestaat hier een veel gemakkelijkere manier voor: de iSclack tang die met zuignappen het display binnen enkele seconden ophoog tilt. De trekkracht is exact gedoseerd, zodat er geen beschadigingen aan het toestel kunnen ontstaan. Uiteraard heeft Twindis ook de specialistische torx, triwing en pentalobe schroevendraaiers ter beschikking – want een mobieltje of tablet bevat niet alleen maar kruiskopjes. Deze tools zijn samengebracht in de 47-delige, uiterst complete gereedschapset van Yanec. Geen enkele zichzelf respecterende reparateur kan eigenlijk nog functioneren zonder deze map, waarin verder een ESD antistatisch polsbandje, spudgers, dental picks, pincetten, en talrijke schroevendraaiers te vinden zijn. Voor het goed ordenen van alle losgehaalde schroefjes zijn de iScrews sjablonen ideaal: alle gedemonteerde iPhone schroefjes en onderdeeltjes worden netjes op hun plaats gehouden, zodat het in elkaar zetten een fluitje van een cent wordt. Betreft de reparatie geen iPhone, maar een andere smartphone of tablet, dan is de magnetische Project Mat een perfect hulpmiddel. Dankzij de vlakverdeling en de mogelijkheid op deze mat te schrijven - zoals op een whiteboard - blijft elk reparatieproject overzichtelijk. De kans dat er nog een schroefje overblijft na de reparatie is hiermee gereduceerd tot nul. Prettige bijkomstigheid van deze reparatietools bij Twindis is dat ze uiterst schappelijk geprijsd zijn. Voor slechts enkele euro’s is deze professionele uitrusting te bemachtigen.

Trefwoorden: dental pick, Gereedschap, iSclack, iScrews, iSesamo, Project Mat, Reparatie, spudger, Tools, Twindis, Yanec toolset,

Andere producten en diensten van Replacedirect

Unieke reparatietools bij Twindis van Replacedirect thumbnail
25-08-2014

Unieke reparatietools bij Twindis

Unieke reparatietools bij Twindis


26-03-2010

ReplaceDirect bij beste vier webwinkels van Nederland

Webwinkel, Thuiswinkel, Award, 2010, uitreiking, ReplaceDirect, acceptgiro


09-03-2010

Laptopreparatie

Reparatie van laptops: beeldschermen, toetsenborden, harde schijven, optische drives. tevens reparatie van gsm's, PDA's, netbooks, navigatiesystemen etc.


Voor het eerst software bij ReplaceDirect: G Data security van Replacedirect thumbnail
30-10-2009

Voor het eerst software bij ReplaceDirect: G Data security

GEMERT, 30/10/09– ReplaceDirect.com spant zich in om laptops en PC’s een zo lang mogelijk leven te geven. Enerzijds is dit mogelijk met het grote assortiment hardware in de vorm van spare parts, zodat defecte computers vrijwel altijd zijn te repareren. Anderzijds beweegt ReplaceDirect zich nu in de beveiligingssoftware, eveneens een belangrijk item om de computer langdurig te laten meegaan. De keuze is daarbij gevallen op G Data, de Duitse specialist in security software.


ReplaceDirect Ondernemer van het Jaar Gemert-Bakel van Replacedirect thumbnail
20-10-2009

ReplaceDirect Ondernemer van het Jaar Gemert-Bakel

GEMERT, 19/10/09 Zaterdag 17 oktober vond de officiële awarduitreiking plaats van de eerste Ondernemer van het Jaar verkiezing in de gemeente Gemert/Bakel. Als winnaar kwam uit de bus Erwin Verstegen van ReplaceDirect. Daarmee werd hij, uiteraard samen met broer Maikel, bekroond voor het ambitieuze werk aan de webwinkel in accessoires en onderdelen voor laptops en andere mobiele elektronica.


Webwinkel ReplaceDirect levert nu nóg sneller van Replacedirect thumbnail
19-10-2009

Webwinkel ReplaceDirect levert nu nóg sneller

GEMERT, 19/10/09 - Webwinkel ReplaceDirect.com bezorgt vanaf 1 juli jl. nóg sneller. De deadline voor bestellingen is verruimd van 18.00u naar 21.00 uur. Dit betekent dat ook avondaankopen de volgende dag al worden thuisbezorgd. ReplaceDirect.com, de online aanbieder van onderdelen en accessoires voor laptops en andere mobiele apparatuur, komt zo tegemoet aan de wens van veel klanten die ’s avonds opeens een laptopprobleem ondervinden. Hun ongemak is nu zeer kortstondig, aan


ReplaceDirect behaalt Thuiswinkel Certificaat van Replacedirect thumbnail
19-10-2009

ReplaceDirect behaalt Thuiswinkel Certificaat

GEMERT, 14/10/09– ReplaceDirect.com heeft de officiële certificering van het Thuiswinkel Waarborg behaald. Dit certificaat is een belangrijk kenmerk voor webwinkelende consumenten; het biedt hen namelijk het onomstotelijke bewijs dat online winkelen bij ReplaceDirect.com maximaal betrouwbaar en veilig is.


19-10-2009

ReplaceDirect Ondernemer van het Jaar Gemert-Bakel

GEMERT, 19/10/09– Zaterdag 17 oktober vond de officiële awarduitreiking plaats van de eerste Ondernemer van het Jaar verkiezing in de gemeente Gemert/Bakel. Als winnaar kwam uit de bus Erwin Verstegen van ReplaceDirect. Daarmee werd hij, uiteraard samen met broer Maikel, bekroond voor het ambitieuze werk aan de webwinkel in accessoires en onderdelen voor laptops en andere mobiele elektronica.


Nooit meer lege accu's voor PDA of camera van Replacedirect thumbnail
19-05-2009

Nooit meer lege accu's voor PDA of camera

GEMERT, 08/04/09– YANEC®, hét kwaliteitsmerk voor mobiele energieproducten, maakt het gebruikers van PDA’s, digitale camera’s en camcorders nu wel heel gemakkelijk: voor meer dan 150 verschillende apparaten zijn specifieke acculaders beschikbaar. Niemand hoeft nog ooit onaangenaam verrast te worden door een lege accu.


ReplaceDirect.com 13e in EMEA Fast 500 van Replacedirect thumbnail
28-11-2008

ReplaceDirect.com 13e in EMEA Fast 500

GEMERT, 26/10/08 - Deze week werd in London de ranking van de 500 snelstgroeiende technologiebedrijven van Europa, Midden-Oosten en Afrika bekendgemaakt. Aangezien ReplaceDirect.com in Nederland dit jaar de tweede plek veroverde, was de kans reëel dat ook op EMEA-niveau hoge ogen werden gegooid. En inderdaad werd die verwachting bewaarheid: een fraaie 13e plek viel ReplaceDirect.com dit jaar ten deel.


Minilaptops: minder omvang, meer accutijd van Replacedirect thumbnail
21-11-2008

Minilaptops: minder omvang, meer accutijd

GEMERT, 20/10/08 – ReplaceDirect.com, dé specialist in Nederland en België voor mobiele energieproducten, speelt in op het doorslaand succes van UMPC’s (Ultra Mobile Personal Computers) ook wel netbooks of minilaptops genoemd. De vraag naar passende accu’s – vaak met méér capaciteit dan het origineel – en andere onderdelen voor deze supercompacte draagbare computers is duidelijk groeiend.


ReplaceDirect.com tweede in de Technology Fast50 van Replacedirect thumbnail
13-10-2008

ReplaceDirect.com tweede in de Technology Fast50

GEMERT, 13/10/08 - ReplaceDirect.com heeft een prachtige tweede plaats behaald in de Deloitte Technology Fast 50. Deze jaarlijkse verkiezing van de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland is een prestigieuze aangelegenheid waar alle technologie-gerelateerde bedrijven graag hoog scoren. Dat is ReplaceDirect.com uit Gemert nu zeer zeker gelukt.


ReplaceDirect.com op de Kilimanjaro van Replacedirect thumbnail
13-10-2008

ReplaceDirect.com op de Kilimanjaro

GEMERT, 09/10/08 – Op 10 oktober zijn acht mensen met diabetes, onder aanvoering van ex-topvolleyballer Bas van de Goor, op weg gegaan naar de top van de Kilimanjaro. Onder begeleiding van specialisten en onderzoekers willen zij aantonen dat diabetici nog steeds kunnen presteren. ReplaceDirect.com leverde aan IPT Medical Services – die de telemedische ondersteuning verzorgt - de benodigde accu’s voor de smartphones om de medische gegevens op te slaan.


Laptops kunnen veel langer mee van Replacedirect thumbnail
01-10-2008

Laptops kunnen veel langer mee

GEMERT - De levensduur van een laptop wordt vaak geschat op 2 à 3 jaar. Dat wordt nog korter wanneer zich tussentijds een defect voordoet, zoals een kapot beeldscherm of schade na een val. Dan is een laptopbezitter snel geneigd een nieuw model aan te schaffen. Webwinkel ReplaceDirect.com pleit voor een verlenging van de levensduur van laptops door opwaardering en reparatie van laptops aan te bieden als nieuwe dienstverlening.