Twindis profileert zich met Yanec inkt

Twindis profileert zich met Yanec inkt van Twindis

Door: Twindis  07-03-2013
Trefwoorden: Computers

GEMERT - Twindis, de Gemertse distributeur van onderdelen en accessoires voor mobiele elektronica, gaat zich steeds nadrukkelijker op de kaart zetten in de Benelux. Met Yanec inkt maakt Twindis een opmerkelijke entree in de wereld van supplies. Yanec Ink & Toner is het huismerk inktcartridges en toners met een bijzonder competitieve prijsstelling. Dankzij het slimme inkoopbeleid van Twindis kunnen de resellers zelfs de concurrentie aan met de grote online prijsvechters op dit gebied.

Het Yanec inktprogramma omvat alle populaire en minder populaire cartridges voor de meest uiteenlopende printermodellen van HP, Canon, Epson, Brother en Dell. De focus van Yanec ligt erop om méér inhoud en een identiek of beter drukresultaat te bieden dan de originele inktpatronen. Daarnaast kenmerkt Yanec zich door een beduidend lagere prijs dan het origineel. De prijs is zelfs zodanig scherp, dat Yanec de competitie aandurft met andere prijsvechters in deze markt.

Op de website van Twindis kunnen resellers eenvoudig de juiste cartridge of toner voor hun klanten vinden. Het maakt niet uit of de zoekprocedure start met het printermodel of het (originele) typenummer van de cartridge: altijd zal de website uiteindelijk de passende cartridge of cartridges tonen.
Voor haar resellers heeft Twindis drie aantrekkelijke Yanec winkelpakketten samengesteld op basis van de best verkopende modellen. Deze pakketten zijn erop gericht om de consument in de winkel een gemakkelijke keuze te bieden. De overzichtelijke en complete indeling maakt dat niemand, die op zoek is naar een cartridge, nog zal misgrijpen. En mocht onverhoopt toch een cartridge niet op voorraad zijn, dan is dan binnen een dag gefikst, aangezien de reseller tot 23:00u ’s avonds kan bestellen bij Twindis met next day delivery garantie.

Yanec is al een bekende naam als het gaat om computeronderdelen; sinds 2005 is Yanec het huismerk van de MyMicro Group, de overkoepelende organisatie van Twindis. Tot dusverre bestond het leverprogramma van Yanec uit accu’s, adapters en beamerlampen. Daaraan wordt nu dus een belangrijke tak toegevoegd in de vorm van inktcartridges en toners. "Wij zien met Twindis duidelijk kansen voor Yanec in de inkt-markt. Omdat we een overtuigend, compleet pakket met zeer concurrerende prijzen in de winkels kunnen zetten, is het Yanec programma voor zowel resellers als eindgebruikers uitermate aantrekkelijk", verklaart Lennaert van Offenbeek van distributeur Twindis.

Trefwoorden: Computers

Ander nieuws en updates van Twindis

Urban Revolt nieuw bij distributeur Twindis van Twindis thumbnail
10-03-2014

Urban Revolt nieuw bij distributeur Twindis

BEEK EN DONK, 7 maart 2014 – Twindis heeft sinds kort zijn aanbod uitgebreid. Twindis distribueert namelijk het nieuwe merk