Vroomen Tandartspraktijk mw K A

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vadem 20 , 5421 AV Gemert, Noord-Brabant

E-mail

Over Vroomen Tandartspraktijk mw K A

De tandarts en het team van tandartspraktijk Vroomen bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Patiënt worden.
Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom als u in Gemert of in een van de dorpen in de omgeving van Gemert woont. Of als u op een andere manier binding met Gemert heeft. Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen 3 werkdagen. Als u wilt, kunt u een kennismakingsgesprek met één van onze teamleden voeren. Wij geven u ook graag een rondleiding om u wegwijs te maken in onze praktijk.

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de toestand van uw gebit met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.
Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen binnen 4 weken.

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij preventie. U kent vast het gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’. Dat geldt ook voor uw gebit. Enkele belangrijke aspecten zijn op de juiste manier poetsen, flossen, stokeren of ragen en regelmatige controle van uw gebit door onze tandarts en het team. Wij sturen u bericht als het weer tijd is voor de periodieke controle.

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. Wij werken met de modernste technieken en de beste materialen. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg.

Openingstijden

Ma - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vroomen Tandartspraktijk mw K A in Vadem 20, Gemert Noord-Brabant 5421 AV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Orthodontie diensten in Gemert Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gemert Orthodontie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gemert Noord-Brabant, 5421 AV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815014]