Assurantie-adviseur Buitendienst

Door: Altena Interim  14-04-2008

Locatie
Omgeving Hellevoetsluis

Contactpersoon
Kees de Jong
( +31 183 407 567
* [email protected]

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een middelgrote verzekeringsmaatschappij. Men biedt een totaal pakket aan van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële dienstverlening. De groei van de organisatie kenmerkt zich door gerichte marktbenadering, juiste afstemming op klantbehoeftes en oog voor de interne organisatie. Voor de verdere versterking van de organisatie is men op zoek naar een Assurantie-adviseur buitendienst.

Bedrijfscultuur
Er heerst een professionele doch informele werksfeer waarbij de persoonlijke band met de leden, medewerkers en hun omgeving centraal staat.

Functieomschrijving
Als Assurantie-adviseur buitendienst heb je een veelzijdige functie met een grote mate van verantwoordelijkheid. Je bent actief in het werkgebied Zuid-Hollandse eilanden. Je behandelt uiteenlopende aanvragen en signaleert de behoefte aan verzekeringsproducten, pensioenen en hypotheken en sluit deze af. Je onderhoudt met name het contact met de bestaande relatiekring, maar neemt ook initiatieven om nieuwe relaties te binden.

Na een gedegen opleidingstraject, waarin je vertrouwd zult worden gemaakt met de producten en werkwijzen van onze opdrachtgever, zul je zelfstandig de buitendienst ingaan.

Functie eisen
- Afgeronde relevante opleiding op HBO niveau (bv. HEAO)
- In het bezit van Assurantie-B dan wel gemotiveerd om deze opleiding te volgen
- Enkele jaren ervaring als adviseur in de branche is een pré
- De ambitie om je verder te ontwikkelen in het verzekeringsvak
- Woonachtig in het werkgebied
- Commerciële instelling
- Initiatief
- Overtuigingskracht
- Goede contactuele eigenschappen