Interim Concerncontroller

Door: Altena Interim  14-04-2008

Locatie
Noord Limburg

Contactpersoon
Kees de Jong
( +31 183 407 567
* [email protected]

Locatie:
Noord-Limburg

Periode:
Circa 12 maanden

Uren per week:
36 uur per week

Omschrijving opdracht:
Onze opdrachtgever is een grote gemeente in Noord Limburg.

Als Interim Concerncontroller ben je adviseur van directie, management en bestuur voor alle zaken van de gemeentelijke bedrijfsvoering. Je schept voorwaarden waarbinnen de managers verantwoordelijk kunnen zijn voor hun eigen bedrijfsvoering.

Je adviseert de directie beleidsmatig inzake ontwikkeling en implementatie van planning en control, het besturingsmodel, de instrumenten en de noodzakelijke administratieve organisatie en inrichting van productieprocessen.

Je adviseert met betrekking tot het meten en normeren van effectiviteit van de producten en bedrijfsprocessen, de doelmatigheid daarvan in samenhang met de te leveren dan wel geleverde inspanningen.

Je toetst mangement- en bestuursrapportages op juistheid en volledigheid en rapporteert daarover in eerste instantie aan de samensteller.

Je signaleert interne en externe ontwikkelingen die van invloed zijn op de gemeentelijke organisatie. Je vertaalt deze ontwikkelingen naar consequenties voor de gemeente in de vorm van advies aan de directie, en via deze aan het management bestuur.

Functie eisen:
- Academisch werk- en denkniveau
- Aantoonbare ervaring als concerncontroller bedrijfsvoering en je beschikt voor verregaande kennis van strategische visie op gemeentebrede bedrijfsvoering
- Ontwikkelgerichte- en resultaatgerichte instelling
- Politiekbestuurlijk inlevingsvermogen
- In staat netwerken op te bouwen en te onderhouden
- Je schakelt makkelijk tussen strategisch en operationeel niveau

Herkent u zich in bovenstaand profiel? En bent u per direct beschikbaar voor 36 uur per week voor een periode van minimaal 6 maanden? Dan ontvangen wij graag uiterlijk dinsdag 15 april a.s. uw cv met korte motivatie en opgave van uw uurtarief.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Kees de Jong, tel. 0183-407567.