Project Inkoper Warnsveld

Door: Altena Interim  22-04-2008

Locatie
Warnsveld

Contactpersoon
Johan de Vos
( +31 183 407 561
* [email protected]

Bedrijfsprofiel
                                                                                       - Inkoopfunctie met communicatie- en coördinatierol -

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde organisatie gericht op ontwerp, en installatie van technische installaties. Een breed pallet aan oplossingen wordt geboden waaronder klimaatbeheerssystemen, koelsystemen en brandbeveiliging. De sector waarop men zich richt is breed van utiliteit tot en met de procesindustrie.

Het bedrijf is erg innovatief met name op het gebied van duurzaamheid. Met 15 vestigingen en een hoofdkantoor bedient men de markt en heeft men een positie ingenomen wat landelijk tot de top 5 kan worden gerekend. Het bedrijf maakt een grote groei door.

Functieomschrijving
De organisatie ziet de meerwaarde van het aanstellen van projectinkopers (industrie) in de regio Randstad. Als projectinkoper ben je verantwoordelijk voor het verloop van de inkoopprocessen binnen de betreffende vestigingen en trek je de verantwoordelijkheid voor het resultaat naar je toe. Je neemt initiatieven in het ontwikkelen van effectieve verbeterprogramma´s die gericht zijn op de specifieke behoeften van de vestigingen. Hierbij zijn contracting en “ketendenken” belangrijke aspecten.Je werkt in nauw overleg met de vestigingsdirecteuren, de projectmanagers en budgethouders, alsmede met leveranciers betrokken bij de uitvoering van projecten.

Functie eisen
Als Project Inkoper ben je klantgericht. Je kent de valkuilen van het inkoop proces en weet deze op een pro-actieve wijze te voorkomen en problemen op een creatieve en ondernemende manier op te lossen. Je bent overtuigend en weet de interne organisatie op koers te houden. Uiteraard ken jij de markt en weet jij de optimale toegevoegde waarde vanuit de leveranciers te realiseren.

De succesvolle kandidaat herkent zich verder in de volgende kwalificaties:
- HBO werk- en denk niveau, bij voorkeur technische vooropleiding (werktuigbouw)
- industriële ervaring vereist
- minimaal 3 jaar stevige inkoopervaring binnen een projectorganisatie
- beheersing van de Engelse taal en liefst ook van de Duitse taal in woord en geschrift.
- woonachtig in betreffende regio