DeLaval Manus Zuid-West

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oranjestraat 130 , 5126 BR Gilze, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Gilze en Rijen

E-mail

Over DeLaval Manus Zuid-West

DeLaval is totaalleverancier voor de melkveehouderij. We ontwikkelen, fabriceren en distribueren apparatuur en complete systemen voor de productie van melk en het houden van melkvee. De sterke positie van DeLaval in Nederland is gebaseerd op een efficiënt en betrouwbaar distributie- en servicenetwerk, gecombineerd met een uitstekend productengamma.
Hamra - ons eigen testbedrijf in Zweden, is onze belangrijkste bron van inspiratie en sinds 1901 is het bedrijf in werking. In drie verschillende stallen worden koeien gemolken en er is een heus museum waar de rijke historie van DeLaval tentoongesteld wordt.
DeLaval is meer dan 130 jaar geleden opgericht in Zweden, toen visionair Gustaf de Laval de melkseparator uitvond. Vandaag de dag heeft DeLaval wereldwijd 4500 werknemers en zijn we actief in meer dan 100 markten. DeLaval in Nederland maakt onderdeel uit van de internationale Tetra Laval Group.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DeLaval-Zuid-West-1584253751848803/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Gilze Noord-Brabant

Is DeLaval Manus Zuid-West in Oranjestraat 130, Gilze Noord-Brabant 5126 BR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Werkkleding diensten in Gilze Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gilze Werkkleding per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gilze Noord-Brabant, 5126 BR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821240]