Kinesiologie Praktijk de Spiegel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: van Wassenbergstraat 7 , 5126 HE Gilze, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Gilze en Rijen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kinesiologie Praktijk de Spiegel

Natuurgeneeskunde wil letterlijk zeggen ‘genezen op een zo natuurlijke mogelijke manier’.
Door beïnvloeding van de energiebanen, de zogenaamde meridiaanbanen, gaat het zelfgenezend vermogen van de mens aan het werk.

Ik werk met twee natuurlijke geneeswijzen, nl. voetreflextherapie en kinesiologie.
* Bij voetreflextherapie bewerken we de reflexzones onder de voet en oefenen op deze manier invloed uit op de corresponderende delen van het lichaam.
* Kinesiologie werkt met spiertesten waarbij de cliënt zelf goed kan voelen wat de uitslag is van de spiertest. Via een indicatiespier ‘vertelt’ het lichaam zelf wat er aan de hand is dmv. een zwakke of sterke spiertest. Via het spiertesten wordt vaak snel duidelijk wat de oorzaak is van de klacht of het probleem; ook in de onbewuste en dieper gelegen lagen.

Doordat we werken met de energie van de cliënt zelf wordt het unieke zelfherstellende vermogen van het lichaam aan het werk gezet, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Dit heeft als gevolg dat er steeds meer (levens)energie vrijkomt waardoor de persoon in kwestie vitaler wordt en op eigen kracht zijn weg kan vervolgen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Kinesiologie-praktijk-De-Spiegel/421828981250254

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Gilze Noord-Brabant

Is Kinesiologie Praktijk de Spiegel in van Wassenbergstraat 7, Gilze Noord-Brabant 5126 HE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer alternative medicine diensten in Gilze Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gilze alternative medicine per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gilze Noord-Brabant, 5126 HE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816478]