Bucofa presenteert Facility Line op Schoonmaak Vakdagen Apeldoorn

Bucofa presenteert Facility Line op Schoonmaak Vakdagen Apeldoorn van Bucofa Company Workwear

Door: Bucofa Company Workwear  09-10-2008

Meer toelichting op Facility Line:

Vrouwelijk schoon in de spotlights
De tijd dat vrouwelijke arbeidskrachten in mannenkleding aan het werk gaan, is nu definitief voorbij. Daarom introduceert Bucofa Company Workwear een specifieke collectie werkkleding voor dames: de Bucofa Facility Line. Stijlvolle kleding in de juiste pasvorm, optimaal draagcomfort en eigentijds design. Voor allerlei vormen van dienstverlening: facilitaire diensten, schoonmaak, winkelbediening, zorg, verpleging, horeca en catering. Bovendien is deze ideale kledinglijn ook geschikt voor vrouwen die lichte productiewerkzaamheden verrichten.

Werkkleding waar iedereen blij van wordt
De Bucofa Facility Line is ontwikkeld vanuit een vrouwelijke visie op comfortabele, modische en praktische werkkleding. Dit is ondermeer terug te vinden in diverse eigentijdse details en kleuraccenten. De collectie bestaat uit een unieke combinatie van zowel modern klassieke als sportieve modellen. De bijzondere mix van strakke en gedurfde asymmetrische vormen geeft de Bucofa Facility Line een geheel eigen en dynamisch karakter.

Zowel jonge als oudere medewerksters kunnen zich vinden in de werkkleding van hun voorkeur, terwijl de uniformiteit toch gegarandeerd is. Prettig voor de mensen die ermee werken, prettig voor de uitstraling van een organisatie.Contact Bucofa Company Workwear

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share