Freek® oogst waardering met nominatie Horecava Innovation Awards

Freek® oogst waardering met nominatie Horecava Innovation Awards van C&f Design

Door: C&f Design  10-02-2009
Trefwoorden: Nominatie

Freek® blijft verrassen! In januari werd het kleurrijke merk voor in- en outdoor karpetten, genomineerd voor de Horecava Innovation Awards 2009. Freek® behaalde het prestigieuze compliment in de categorie Interior & Design.

Jurylid Linda Pitcher (LP Hotel Design): “De nominaties laten zien dat innovatie staat voor: interesse, nieuwsgierigheid, niveau, onderscheidend zijn, visie, aandacht, talent; alles wat nodig is om te excelleren. “ Jury-collega Anneke Lukkezen van Misset Horeca: “Innovatieve producten geven inspiratie, hebben een wow-effect.” En in die bewoordingen kan Freek® van C & F Design in Goirle, zich helemaal vinden.

Origineel
Freek® staat voor een originele reeks duurzame, zachte karpetten in hippe, felle kleuren en een zestal wat rustiger natuurtinten. Voor binnen en buiten. Op de vloer, het terras, tegen de wand of … de enige grens is je eigen fantasie en creativiteit.

Fun in lime-groen of azuur-blauw met kunststof meubelen. Of juist in gedistingeerd grijs, met veel hout. Denk aan lofts, speeltuinen, kantoren, horeca en ontvangstruimtes. Freek® is beperkt verkrijgbaar in het midden en hogere segment, in diverse maatvoeringen, vanaf 1,5 bij 1,5 meter.

De Innovation Award voor Interior & Design 2009 ging uiteindelijk naar: de Lightplate van Lightplate Nederland (Gemert). Niettemin voelt Freek® zich nog altijd vereerd met de nominatie!

Voor meer informatie over Freek® karpetten, surf je naar: www.Freekupyourlife.com

Trefwoorden: Nominatie

Contact C&f Design

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share