Goedkope website voor starters en ondernemers

Goedkope website voor starters en ondernemers van Go-on - Goedkope Website

Door: Go-on - Goedkope Website  12-09-2008
Trefwoorden: Website, Goedkoop, Webdesign

Twee jonge Brabantse ondernemers hebben een nieuwe manier ontwikkeld om websites betaalbaar en kwalitatief goed te ontwikkelen. Zo wordt het voor ondernemers mogelijk om binnen twee weken en voor minder dan 500 euro hun website gereed te hebben. Een unieke website op maat gemaakt welteverstaan.

Kostbaar en langdradig
Een website is voor een moderne organisatie een must, maar kosten lopen al snel in de duizenden euro’s en de ontwikkeling is voor de organisatie een tijdrovende aangelegenheid. Dit blijkt uit de ervaringen van de jonge ondernemers die zelf al tientallen professionele websites hebben ontwikkeld. Om in te springen op dit probleem hebben beide ondernemers de krachten gebundeld en een nieuw initiatief ontwikkeld: GO-ON.

Om GO-ON te starten werd een onderzoek ingesteld naar het ontwikkelproces van kwalitatieve websites. Door processen te vergelijken en onderzoek te doen bij bestaande klanten en andere partijen werden al snel een aantal knelpunten herkend. Communicatieproblemen, verkeerde interpretatie en een onduidelijk proces maken de ontwikkeling van een website vaak langdradig en onnodig kostbaar. Daarbij komt de ondernemer vaak voor verrassingen te staan wanneer prijzen hoger uitvallen dan verwacht.

Elke ondernemer online
GO-ON wil deze knelpunten vermijden om zo websites aantrekkelijk en toegankelijk te maken voor alle ondernemers. Belangrijk daarin is de klant te laten weten waar hij aan toe is. Dit gebeurt door middel van een duidelijk proces. Dit gecombineerd met een vaste lage prijs en een hoge kwaliteit vormt een uniek initiatief.

Om deze belofte waar te kunnen maken is een nieuwe methode ontwikkeld. Met deze methode wordt de communicatie verbeterd waardoor geen onnodige tijd verloren gaat. Hierdoor staat de website snel en tegen een lage prijs online. Daarbij is de juiste communicatie tussen vakmensen en klant essentieel.

GO-ON maakt gebruik van freelance designers om de website uniek te maken en aan te laten sluiten bij de wensen van de klanten. Daarbij wordt de technologie van GO-ON gebruikt waarbij de klant alles zelf kan wijzigen. Zo onstaat geen hobby website maar een site met een professionele uitstraling en voorzien van alle belangrijke functionaliteiten.


GO-ON is een initiatief van Eelco van de Wiel (22), eigenaar van interactief marketingbureau Verfrist communicatie en Luc Franken (21) eigenaar van ICT-bedrijf TenToday. Beiden hebben tientallen websites ontwikkeld voor bedrijven en andere organisaties en hebben nu samen de krachten hebben gebundeld.

Meer persberichten

Trefwoorden: Bedrijfswebsite, Budget Website, Goedkoop, Goedkope Website, Starterswebsite, Webdesign, Website, Website Ontwikkeling,

Contact Go-on - Goedkope Website

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share