Kompaan en De Bocht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rillaerse-baan 75 , 5053 EA Goirle, Noord-Brabant

E-mail

Over Kompaan en De Bocht

Kompaan en De Bocht in Goirle signaleert en realiseert preventie en hulpverlening op het gebied van opgroei-, opvoedings- en ontwikkelingsproblematiek en geweld in afhankelijkheidsrelaties.
We kijken daarbij naar de mens in zijn of haar (gezins) context. We werken aan kracht en weerbaarheid en erkennen de speciale kwetsbaarheid van kinderen en vrouwen.
Hulpvragen en problemen komen vaak naar voren in de gezinssituatie. Soms zichtbaar, soms onzichtbaar voor de maatschappij. Het ontstaan van problemen kan verschillende oorzaken hebben: maatschappelijk, systemisch en persoonlijk. De maatschappij vraagt om signalering en oplossing van deze hulpvragen en problemen, om de ontwikkelkansen en veiligheid voor mensen te vergroten.

Doelen van de hulp
Samen met de cliënt stellen we een hulpverleningsplan op. Wat wil de cliënt leren om een veilige toekomst op te bouwen en de opvoeding zelf aan te kunnen?

De twee belangrijke uitgangspunten bij de doelen zijn:
- Wonen doe je thuis: bij voorkeur blijft een kind thuis wonen en bieden we hulp in het
gezin. Soms is verblijf in een groep nodig voor behandeling of verblijf in een pleeggezin.
- Aansluiten bij de krachten van de vrouw, het gezin en de kinderen en het versterken
van de (opvoedings)vaardigheden.

Ontwikkelingen
Onze deskundigheid op het gebied van hulpverlening aan jeugd, vrouwen en gezinnen willen we niet binnenshuis houden. Scholen kunnen bijvoorbeeld bij ons terecht voor voorlichting en advies en ondersteuning. Door op die manier te werken willen we voorkomen dat grote problemen ontstaan waardoor intensievere en duurdere hulp nodig is.
Bij de hulpverlening werken we samen met andere organisaties op het gebied van welzijn en zorg zodat we integrale hulp kunnen bieden. Want complexe problemen hebben te maken met verschillende leefgebieden (school, werk, opvoeding, financiën).

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kompaan en De Bocht in Rillaerse-baan 75, Goirle Noord-Brabant 5053 EA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Goirle Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goirle Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goirle Noord-Brabant, 5053 EA, Nederland

 • Foodwatch

  De Dommel 16 Goirle Noord-Brabant 5052 VC

 • Tippi Tuinen

  Sint Jansstraat 32 Goirle Noord-Brabant 5051 RH

 • Van Houte Advies

  van Hessen Kasselstraat 13 Goirle Noord-Brabant 5051 CE

 • Vox Records

  van Hogendorpplein 23 Goirle Noord-Brabant 5051 SP

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818356]