OJW Advocaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kloosterstraat 17 19 , 5051 RB Goirle, Noord-Brabant

E-mail

Over OJW Advocaten

Voor vrijwel al uw juridische zaken en adviezen kunt u als particulier of ondernemer bij OJW-Advocaten terecht.
De advocaten werkzaam in ons kantoor hebben niet alleen veel kennis opgedaan in de praktijk, maar hebben elk hun eigen specialisatie op onder andere de volgende rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Incasso's en adviezen midden- en kleinbedrijf.

Specialisaties particuliere praktijk
Arbeids- en ontslagrecht: OJW Advocaten richt zich in eerste instantie op het voorkomen van problemen. Een deugdelijk opgestelde arbeidsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst voorkomt veel geschillen.
In eerste instantie een minnelijke oplossing te bereiken, maar anzelfsprekend staat uw belang voorop, zodat wij een procedure niet uit de weg gaan wanneer het minnelijke traject niet tot een bevredigende oplossing leidt.

Personen & Familierecht: Bij de echtscheiding, boedelscheiding of draagkrachtberekening van een ondernemer spelen vaak bedrijfseconomische belangen en specifieke kennis van het ondernemings- en jaarrekeningenrecht een belangrijke rol. Wij hebben ook die specialisaties in huis en deze zelfs gecombineerd tot een praktijk zodat ondernemers hun zakelijke belangen maar tegelijkertijd ook hun privé belangen veelal door één advocaat kunnen laten behandelen.

Mediation kan een nuttige en kostenbesparende oplossing zijn in een echtscheidingssituatie, een familie- of buren conflict, maar ook bijvoorbeeld in arbeidsrechtelijke geschillen en geschillen tussen aandeelhouders of ondernemers.

Strafrecht: Elk individu dat verdacht wordt van een strafbaar feit, al dan niet ernstig, heeft recht op juridische bijstand van een (liefst in het strafrecht gespecialiseerde) advocaat. Iedereen heeft immers recht op een eerlijk proces.

Letselschade is een ruim begrip voor allerlei fysieke en psychische klachten, die opgelopen zijn door een bepaalde gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld een arbeidsongeval, een verkeersongeval, een medische fout of een misdrijf.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is OJW Advocaten in Kloosterstraat 17 19, Goirle Noord-Brabant 5051 RB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Goirle Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goirle Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goirle Noord-Brabant, 5051 RB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3684749]