CarXpert van Keijsteren

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kooikersweg 5 , 5361 VA Grave, Noord-Brabant
Land van Cuijk

E-mail

Over CarXpert van Keijsteren

Autobedrijf Van Keijsteren is reeds decennia lang gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle gangbare merken automobielen en verzorgt bovendien de APK keuring, aircoservice en schadebemiddeling. Het grote voordeel van een dergelijk universeel bedrijf met Bovag lidmaatschap, is dat u jarenlang bij hetzelfde autobedrijf klant kunt blijven, ook al wisselt u af en toe van automerk. En wanneer u meerdere auto’s in uw huishouden heeft, kunnen alle auto’s bovendien op één vertrouwd adres ondergebracht worden.

U kunt met uw auto altijd bij CarXpert van Keijsteren terecht voor alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto, ongeacht het merk. Bijvoorbeeld:
APK Keuringen
Kleine of grote onderhoudsbeurten
Winter of zomer controlebeurt
Uitlezen van het computersysteem in uw auto
Aircoservice
Banden
Remmenservice
Uitlaten.

Onze BVQI certificering, Bovag lidmaatschap en betrokkenheid met de CarXpert staan garant voor een hoge kwaliteit van het geleverde werk. Wij beschikken over een moderne werkplaats voorzien van de laatste diagnoseapparatuur en testkasten. Verder beschikken we over vakkundig personeel.

APK-Keuring

Bij ons bent u altijd van harte welkom voor een APK keuring. Wij vinden het belangrijk dat u met een tevreden gevoel weg gaat. Dus stellen wij u altijd op de hoogte van eventuele reparaties die nodig zijn om de auto door de keuring te krijgen. Wilt u weten voor welke datum uw Auto APK gekeurd moet worden, klik dan op de link op onze website en vul vervolgens het kenteken van de auto in.

Wist u dat u tot twee maanden (60 dagen) vóór uw APK vervaldatum uw auto al kunt laten keuren, zonder dat de nieuwe vervaldatum voor volgend jaar wijzigt? Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is en levert u bovendien geen dagen in.

Airco Service

Steeds meer mensen hebben een airco in de auto. Een autoairco is comfortabel, in de zomer houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter voorkomt het beslagen ramen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Grave Noord-Brabant

Is CarXpert van Keijsteren in Kooikersweg 5, Grave Noord-Brabant 5361 VA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Grave Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Grave Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Grave Noord-Brabant, 5361 VA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825174]