Administratieve dienstverlening in de breedste zin des woords

Door: HZ Administraties  10-08-2011
Trefwoorden: Boekhouding, Accountants, Zakelijke Dienstverlening

Ik verzorg de boekhouding in de breedste zin van het woord: van het inboeken en opbergen van uw financiële administratie tot aan het opstellen van de jaarrekening. Ik heb daarvoor zelf een administratieprogramma, maar kan uw administratie ook invoeren in het pakket van uw keuze.

De wijze van aanlevering en verwerking van uw administratie vindt plaats in overleg met u. Ik haal de administratie bij u op en retourneer deze zo spoedig mogelijk. In overleg kan ik mijn werkzaamheden ook bij u op kantoor verrichten, in uw eigen administratiepakket of op mijn laptop. Daarnaast kan ik tussentijdse rapportages verstrekken.

Naast het opzetten en invoeren van een administratie verzorg ik ook de btw-aangifte en kan ik voor u op basis van de jaarrekening de bijbehorende belastingaangifte verzorgen. Indien nodig schakel ik, in overleg met u, een deskundige in voor een specialistische vraag op bijvoorbeeld fiscaal gebied, zoals pensioenproblematiek.

Behalve de financiële administratie verzorg ik ook salarisadministraties. Deze werkzaamheden omvatten onder meer:

  • het aanleveren van de loonstroken;
  • de aangifte loonheffingen, de jaaropgaven en bijbehorende rapportages;
  • het invullen van uw verzekeringsopgaven, ziekte- en herstelmeldingen;

U kunt met al uw vragen bij mij terecht. Ik vind een prettig persoonlijk contact met u van groot belang, net als het goed leren kennen van uw organisatie. Verder streef ik naar een snelle afhandeling van de werkzaamheden, waardoor u niet lang hoeft te wachten op uw rapportages en antwoorden.

Trefwoorden: Aangifte Inkomstenbelasting, Aangifte Omzetbelasting, Accountants, Administratieve Dienstverlening, Belastingaangifte, Boekhouding, Financiele Administratie, Online Boekhouding, Startende Ondernemers, Zakelijke Dienstverlening