"Bewegen in een “groene” omgeving heeft bewezen positieve effecten op de gezondheid"

Door: Standing-strong.com  01-12-2008
Trefwoorden: Outdoor Fitness, Buitenfitness, Buiten-fitness

december 2008 - De beautysalon

"Bewegen in een “groene” omgeving heeft bewezen positieve effecten op de gezondheid"

Standing-Strong.com lanceert Outdoor Fitness: wellness en fitness in de gezonde buitenlucht.

Het Nijmeegse bedrijf Standing-Strong.com, opgericht door vier professionals op het gebied van bewegingsleer, techniek en design, heeft onlangs een uniek fitnessconcept gelanceerd: Outdoor Fitness. De keuze van Standing-Strong.com is bewust gevallen op fitness in de buitenlucht, daar het bewegen in een “groene” omgeving tot bewezen positieve effecten op de gezondheid leidt.

Met Outdoor Fitness voegt Standing-Strong.com een nieuwe dimensie toe aan fitness, of het nu gaat om fitness voor topsporters die hun sportieve prestaties willen optimaliseren, recreanten die hun conditie willen verbeteren of mensen die met fitness ernaar streven gewicht te verliezen. De extra dimentie zit 'm in het bewegen in de natuur, waarmee blijvende resultaten worden behaald die het natuurlijk evenwicht en de innerlijke balans versterken. Outdoor Fitness voldoet aan de vraag naar meer bewegen én buiten zijn. De gezondheid en het welzijn voeren de boventoon.

Met de lancering van Outdoor Fitness tracht Standing-Strong.com meer te zijn dan pur sec een aanbieder van outdoor fitnessapparatuur. Doel is een totaalbeleving te creëren waarbij het interactieve platvorm toonaangevend is voor het wereldwijde netwerk dat het bedrijf zal omvatten. “Voor een optimale wellness-ervaring doen wij geen enkele concessie”, laat Eric Kurstjens van Standing-Strong.com weten. “Onze comfortabele, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke apparaten bieden gebruikers de mogelijkheid bewegingen uit het dagelijkse leven op verantwoorde wijze na te bootsen. Daarmee lanceert Standing-Strong.com een nieuwe generatie fitnessapparatuur volgens de hoogste kwaliteitsnormen.”

Trefwoorden: Buitenfitness, Buiten-fitness, Outdoor Fitness, Outdoor-fitness,

Contact Standing-strong.com

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share