Bureau voor Tuin- en Landschapsarchitectuur P. Koeken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heusdensebaan 130 , 5076 VA Haaren, Noord-Brabant
Maaskant
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Bureau voor Tuin- en Landschapsarchitectuur P. Koeken

Erica Tuinarchitectuur is een vertrouwd hoveniersbedrijf in Zuidwest Brabant.
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van (exclusieve) tuinen voor particulieren, bedrijven en semi-overheid.
Door de soms gewaagde smaak van onze tuinarchitect willen wij trendsetter zijn in de wereld van tuinarchitectuur en daarbij zo goed mogelijk aansluiten op de wensen van de klant.

Erica Tuinarchitectuur is een VCA-gecertificeerd bedrijf waarbij kwaliteit, veiligheid en arbo-omstandigheden hoog in het vaandel staan.

Op het bedrijf van Erica Tuinarchitectuur worden 15 modeltuinen gratis open gesteld van maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. In de modeltuinen kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuin en u kunt er een breed assortiment planten in werkelijkheid zien, voelen en ruiken.

Ons ruim opgezette bedrijf beschikt over een eigen kwekerij met bomen, heesters, coniferen en vaste planten. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment opgebouwd waarbij we de eigenschappen van de planten goed kennen. We vinden het belangrijk wat we verkopen want wij willen graag een tevreden klant. Naast ons betrouwbare assortiment proberen we ook steeds nieuwe planten uit. We willen niet stil staan maar juist gaan voor vernieuwing. Wanneer de nieuwe planten ons bevallen, zullen ze in beplantingsplannen worden opgenomen.
Doordat we de kwekerij in eigen beheer hebben, kunnen wij voor een snelle levering van de planten zorgen. Het is geen enkel probleem wanneer u planten in uw tuin wilt die wij niet op voorraad hebben. Wij kunnen deze voor u bestellen bij onze collegakwekers.

Als u wilt, kunnen wij u referenties toezenden zodat u met eigen ogen kunt zien wat wij maken. Wij hopen u graag te mogen ontvangen op ons bedrijf.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bureau voor Tuin- en Landschapsarchitectuur P. Koeken in Heusdensebaan 130, Haaren Noord-Brabant 5076 VA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haaren Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haaren Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haaren Noord-Brabant, 5076 VA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825325]