Fysiotherapie van Heist

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ambrosiushof 22 , 5254 HD Haarsteeg, Noord-Brabant
Heusden, Maaskant

E-mail

Over Fysiotherapie van Heist

Fysiotherapie

In het dagelijkse leven kan ons lichaam zo nu en dan uit balans raken. Dit kan als gevolg van bijvoorbeeld een sportblessure, een overbelasting, een bepaalde houding, maar ook door een emotionele gebeurtenis of spanningssituatie.

Dit kan grote gevolgen hebben voor ons functioneren op het werk, op het sportveld, of in de thuissituatie. Stoornissen als pijn of bewegingsbeperking, kunnen het lichaam anders doen functioneren dan dat we graag willen.

Middels fysiotherapie proberen we het lichaam terug in balans te brengen. Dit kan door verschillende behandeltechnieken of een combinatie hiervan. Bewegingstherapie,

massage, fysische therapie in engere zin (applicaties) en advies geven, zijn middelen die de fysiotherapeut gebruikt, om samen met u het lichaam te herstellen en in balans te krijgen.

Graag staan wij klaar om u hierbij te helpen!

Sinds 2012 hebben wij een tweede behandellocatie op De Hoge heide 2, te Vlijmen. Dit in samenwerking met Fitnesscentrum Total Fit.

Uw fysiotherapeuten: Stefan van Heist, Liesbeth Reitsma en Neeltje Brok

U kunt ons als volgt bereiken:

Ambrosiushof 22, 5254HD Haarsteeg

Tel:073 5117151 of 0618064218

E-mail: [email protected]

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di, Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Fysiotherapie-van-Heist-772438496190262/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie van Heist in Ambrosiushof 22, Haarsteeg Noord-Brabant 5254 HD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Haarsteeg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarsteeg Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarsteeg Noord-Brabant, 5254 HD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228588]