Hondenspecialist Nina van Tilbeurgh

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 't Hoefke 4 , 4661 DV Halsteren, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Bergen op Zoom

E-mail

Over Hondenspecialist Nina van Tilbeurgh

Is uw hond agressief tegen andere honden, valt hij uit naar bezoek, is hij bang, onzeker, veel te waaks, ongehoorzaam, sloopt hij, blaft hij overmatig, is hij hyperactief, heeft hij verlatingsangst of vertoont hij ander ongewenst gedrag?

Ik sta voor u en uw viervoeter klaar!

Ik werk met hondeneigenaren die ervaren dat hun hond ongewenst gedrag vertoont en die het probleemgedrag graag willen verbeteren.

Mijn gedragstherapie voor honden is een coaching traject dat u in staat stelt om, samen met mij, de gedragsproblemen op te lossen. Ik geef u de kennis en de handvatten die u nodig heeft om zelf aan de slag te kunnen gaan. Er zal een wereld van inzichten over uw eigen hond voor u open gaan!

Wat mij anders maakt dan andere gedragstherapeuten is dat ik werk volgens de meest recente (diervriendelijke) inzichten, een HBO opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut gevolgd heb, zeer veel expertise in huis heb op het gebied van hondengedrag en dat ik altijd maatwerk lever.

Iedere hond en eigenaar zijn een individu en u krijgt een nauwkeurig en uitgebreid behandelplan op maat, 100% gericht op u en uw hond.

Agressie problemen en buitenlandse honden zijn mijn specialisme.

Naast hondengedragstherapie geef ik ook unieke privé puppycursussen om uw pup een perfecte start te geven en gedragsproblemen in de toekomst juist te voorkomen. We gaan niet op een veld staan, maar trekken samen de buitenwereld in om situaties in het echte leven aan te gaan. Dat is immers de wereld waar u met uw hond heel wat jaren door gaat brengen.

Ik ben werkzaam in West-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en in een deel van België.

Voor meer informatie over mijn werkwijze kunt u terecht op mijn website of neem eens een kijkje op mijn Facebookpagina. Wie weet tot snel!

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/NinavanTilbeurgh/

Categorieën: Animal Shelters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Halsteren Noord-Brabant

Is Hondenspecialist Nina van Tilbeurgh in 't Hoefke 4, Halsteren Noord-Brabant 4661 DV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Halsteren Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Halsteren Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Halsteren Noord-Brabant, 4661 DV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228553]