Laat een Linkedin-profiel aanmaken

Laat een Linkedin-profiel aanmaken van Interim Intelligence

Door: Interim Intelligence  20-03-2009
Trefwoorden: Aanmaken Linkedin-profiel, Profiel Linkedin, Profiel Sociaal Netwerk,

Sociale netwerken spelen een steeds belangrijkere rol in het werven van klanten en personeel. Steeds meer organisaties ontdekken dan ook de kracht van sociale netwerken en zijn in netwerken, zoals LinkedIn, actief. Momenteel zijn er ruim een miljoen Nederlanders aangesloten bij zakelijk sociaal netwerk LinkedIn.

LinkedIn-gebruikers met een compleet profiel worden tot wel 40 keer vaker gevonden en benaderd. Ook zijn LinkedIn-profielen goed vindbaar via Google. Een extra mogelijkheid dus om onder de aandacht te komen van uw doelgroep.

Niet iedereen voelt zich comfortabel bij het aanmaken van een profiel. Wat moet erop komen? Op welke wijze wordt de eigen ervaring het beste weergegeven? Hoe kan de organisatie zo authentiek mogelijk neergezet worden? Naast het ontbreken van ervaring op dit gebied is ook het gebrek aan tijd vaak een reden om geen profiel aan te maken. Of er wordt alleen een basisprofiel aangemaakt, waardoor kansen worden gemist.

Interim Intelligence helpt u bij het aanmaken of verbeteren van een persoonlijk en/of organisatieprofiel op LinkedIn. Voor slechts 89 euro (ex. btw) neemt Interim Intelligence u deze zorg uit handen. U bent dan verzekerd van een aantrekkelijk profiel dat goed vindbaar is. In de toekomst kunt u dit profiel dan gebruiken om contacten te leggen én onderhouden met businesspartners, potentiële medewerkers en klanten.

Voor het aanmaken van een effectief profiel op LinkedIn neemt u contact op met Marco Hendrikse via [email protected] of 06 11326888.

Trefwoorden: Aanmaken Linkedin-profiel, Profiel Linkedin, Profiel Sociaal Netwerk, Verbeteren Linkedin-profiel,