Kinderopvang Mamaloe

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 53 , 4661 HM Halsteren, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Bergen op Zoom

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kinderopvang Mamaloe

De Stichting Kinderopvang Mamaloe verzorgt professi­onele kinderopvang en voldoet aan de normen die de overheid stelt. Kinderopvang Mamaloe biedt hele-dag-opvang voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Kinderopvang Mamaloe is opgenomen in het LANDELIJK REGISTER KINDEROPVANG.

In Halsteren hebben wij 2 locaties, te weten onze locatie in de Brede School de Rode Schouw waarin een verticale groep in de leeftijd van 0 – 4 jaar van maximaal 16 kinderen en een buitenschoolse opvang groep (4-12 jaar) is gevestigd. De Dorpsstraat 53 waarin zich twee verticale groepen voor maximaal 15 kinderen per dagdeel opgevangen worden in de leeftijd van 0 – 4 jaar en twee groepen buitenschoolse opvang voor totaal 40 kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar. daarnaast verzorgen wij dagopvang (0-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-12 jaar) bij de Brede School Oost, Krabbenkooi en Montessorischool in Bergen op Zoom

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/kinderopvangmamaloe/

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderopvang Mamaloe in Dorpsstraat 53, Halsteren Noord-Brabant 4661 HM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Halsteren Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Halsteren Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Halsteren Noord-Brabant, 4661 HM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824351]