Kiros ook in Noord Nederland: Tuin & Sfeer 2008; Martiniplaza Groningen; 14 - 17 februari 2008

Kiros ook in Noord Nederland: Tuin & Sfeer 2008; Martiniplaza Groningen; 14 - 17 februari 2008 van Kiros Tuindecoratie

Door: Kiros Tuindecoratie  19-01-2008
Trefwoorden: Tuinontwerp, Bbq, Fonteinen

Voor het eerst sinds de introductie op de Nederlandse markt zal Kiros haar assortiment presenteren aan het publiek in Noord Nederland. Tijdens de beurs Tuin & Sfeer, welke op 14 februari a.s. wordt geopend door Rob Verlinden, zal Kiros enkele van haar bbq's, tuinhaarden, tuinkeukens en fonteinen laten zien. De bijzondere sprookjesachtige vormgeving van het Kiros programma zal ook de bezoekers van deze beurs betoveren. Vakantiegevoel in Rund-um-hause wordt bereikbaar door de sfeervolle tuinartikelen van Kiros.

Het assortiment van Kiros bestaat uit:

- bbq's/tuinhaarden

- fonteinen

- tuinmeubilair

- tuinbeelden

- tuinlampen

- bloempotten en bloembakken

-tuinaccesoires

Een goede indruk van dit assortiment wordt gegeven op www.kiros.nl maar is in werkelijkheid nog indrukwekkender. Kiros werkt reeds samen met enkele dealers in Nederland en is ook op zoek naar partners in de noordelijke provincies.

 

Trefwoorden: Bbq, Bloembak, Bloempot, Efteling, Fietsenrek, Fietsstandaard, Flinstones, Fontein, Fonteinen, Kiros, Martiniplaza, Sfeer & Tuin, Showtuin, Sprookje, Sprookjesachtig, Tuinarchitect, Tuinbeeld, Tuinhaard, Tuininrichting, Tuinkeuken, Tuinlamp, Tuinmeubilair, Tuinontwerp,