Woon- en Tuinbeurs in Wijchen van 7-9 maart: Kiros producten prominent aanwezig

Woon- en Tuinbeurs in Wijchen van 7-9 maart: Kiros producten prominent aanwezig van Kiros Tuindecoratie

Door: Kiros Tuindecoratie  06-02-2008
Trefwoorden: Tuin, Barbecue, Luxe

Tijdens de presentatie van haar productassortiment aan het grote publiek, stelt Kiros Tuindecoratie haar assortiment eveneens ten toon op de Woon- en Tuinbeurs in Wijchen van 7-9 maart. De sprookjesachtige creaties van Kiros Tuindecoratie zullen zichtbaar zijn voor éénieder die op zoek is naar een sierraad voor de tuin. Het bijzondere programma aan tuinhaarden, bbq's, tuinkeukens, fonteinen, tuinlampen, tuinmeubilair en andere decoratieve tuinproducten zullen ook de bezoekers in Wijchen e.o. charmeren.

Op de stand van 60 m2 zal Kiros haar leverprogramma uitgestald zijn en zullen onze deskundige vertegenwoordigers U alles kunnen vertellen over de bijzonderheden van sfeervolle tuininrichting. Of U nu op zoek bent naar bijzondere decoratieve artikelen voor een bestaande tuin óf juist voor de keuze staat om Uw tuin opnieuw in te richten, het Kiros programma biedt voor beide mogelijkheden. De producten zijn sfeervol en daarnaast functioneel; lekker kokkerellen in de tuin en vervolgens ook nog om mooi om naar te kijken. De producten van Kiros maken Uw tuin het visitekaartje van Uw huis!!Kiros Tuindecoratie voor een vakantiegevoel in Rund-um-Hause.

Trefwoorden: Barbecue, Bbq, Eurotuin, Fontein, Fonteinen, Huis En Tuin, Kiros, Luxe, Tuin, Tuin En Sfeer, Tuinbeurs, Tuindecoratie, Tuinen, Tuinhaard, Tuinidee, Tuininrichting, Tuinkeuken, Tuinlamp, Tuinmeubilair, Woon- En Tuinbeurs,