STAC mens & arbeid

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rondsel 9 , 4661 TS Halsteren, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Bergen op Zoom

E-mail

Over STAC mens & arbeid

Algemeen
STAC mens & arbeid is een organisatie voor mensen. Daarbij stellen wij hun werk en hobby’s centraal in onze producten. Onze dienstverlening is veelomvattend. Daarom bestaat ons team uit mensen met verschillende studieachtergrond zoals trainers, ergotherapeut, psycholoog, arbeidsdeskundige, mediator, re-integratiemedewerkers, revalidatiearts, inspanningsfysioloog en fysiotherapeuten met verschillende deskundigheden. Administratief personeel completeert het team.
Sinds 1993 zijn wij actief, uitgegroeid van praktijk fysiotherapie en manuele therapie tot multidisciplinair trainings- en adviescentrum voor jong en oud. Voor eenduidige klachten aan het houding- en bewegingsapparaat tot complexe multifactoriele problematiek. Steeds vaker krijgen we te maken met complexe (werk)situaties en nieuwe wetgeving. Door onderzoek en bijscholing spelen we hier optimaal op in.
STAC heeft vanaf het begin gewerkt aan expertise, dienstenontwikkeling en kwaliteit. Inmiddels is STAC tot over de regionale grenzen bekend als expertisecentrum op het terrein van wervelkolomproblematiek en chronische pijnklachtenbeelden. Zowel op fysiek als mentaal gebied is STAC hierin onderscheidend. Steeds heeft STAC gezocht naar nieuwe behandeltechnieken ten behoeve van deze doelgroepen. Zo was het aanbieden door STAC van fysieke training bij bepaalde klachtenbeelden begin jaren ’90 vrij progressief en werd door sommigen met argusogen gevolgd. Heden ten dage is deze vorm van therapie niet meer weg te denken in de fysiotherapiepraktijk.

De naam STAC
De naam STAC heeft inmiddels een lange geschiedenis. Bij aanvang in 1992 stond de afkorting voor Sportrevalidatie Training en Advies Centrum. Toen we ons meer en meer gingen richten op wervelkolom gerelateerde problematiek werd de afkorting veranderd in Spine Training en Advice Centre. In de loop van de tijd dekte ook deze titel de lading niet meer.

Openingstijden

Ma
-
Di, Vr
-
Wo
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Call Today

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is STAC mens & arbeid in Rondsel 9, Halsteren Noord-Brabant 4661 TS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Halsteren Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Halsteren Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Halsteren Noord-Brabant, 4661 TS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825913]