window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":23,"ttGuid":"17286BFE7D4FF2F2","agent":""} <meta name="ProgId" content="Word.Document" /> <meta name="Generator" content="Microsoft Word 11" /> <meta name="Originator" ..." />

AlleLuxe.nl – Birgitta Sueters met haar exclusieve sieraden op luxe internetportaal

Door: Alleluxe.nl  04-06-2009
Trefwoorden: Sieraden, Luxe, Promotie

Edelstenen voor een luxe sieraad
Brigitta is ook kundig op het gebied van edelstenen. Zij kan u goed adviseren welke edelstenen geschikt zijn voor bepaalde sieraden en welke niet. Alles wordt dan ook nauw afgestemd met de wensen van de klant. Want het devies van Brigitta; 'Het moet altijd het mooiste sieraad worden'.

Kijk op AlleLuxe.nl om de presentatie van Brigitta Sueters.nl te bekijken.

Elementen uit verschillende culturen
Een ontwerp komt altijd in overleg met de klant tot stand. Brigitta zet verschillende variaties op papier waarna er wederom overleg met de klant plaatsvindt. Zij weet de wensen van haar klanten op perfecte wijze te vertalen naar een sieraad. Altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging verenigt zij elementen uit verschillende culturen en tijden met een hedendaagse visie. Haar passie vindt zij in de liefde voor tijdloze schoonheid. Bovendien is de tevredenheid van haar klanten voor Brigitta van het grootste belang.

Promotie door AlleLuxe.nl
AlleLuxe.nl is het online informatie promotieplatform voor aanbieders van exclusieve artikelen. Branding, het stimuleren van verkopen en het bereiken van kwalitatieve bezoekers zijn de voornaamste doelstellingen. Op meerdere pagina’s wordt de aanbieder prima gepresenteerd aan kwalitatieve bezoekers die op zoek zijn naar ‘New Luxury’ producten. AlleLuxe.nl is in Nederland het online luxe portaal dat zorgvuldig opgebouwde merken de mogelijkheid biedt om zich op een exclusieve wijze te profileren in de markt van luxe artikelen. Informatie over Birgitta Sueters is te vinden op AlleLuxe.nl.

Allart reclame & promotie
AlleLuxe.nl is een product dat is ontwikkeld door Allart reclame & promotie.


Overige informatie

AlleLuxe.nl
Rector Luytenstraat 22
5423 ST Handel
Website: www.alleluxe.nl
Email: info@alleluxe.nl
________________


Persinformatie

Indien u geïnteresseerd bent in het deelnemer worden kunt u vrijblijvend informatie verkrijgen door contact op te nemen met Allart reclame & promotie via 0492-329035 of info@alleluxe.nl.

________________

Trefwoorden: Alleluxe, Edelstenen, Juwelen, Ketting, Luxe, Promotie, Ring, Sieraden, Trouwring