window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":48,"ttGuid":"1D418FB9F52E105E","agent":""} <meta name="ProgId" content="Word.Document" /> <meta name="Generator" content="Microsoft Word 11" /> <meta name="Originator" ..." />

AlleLuxe.nl – Illum Kunstlicht laat alle luxe zien op exclusief internetportaal

Door: Alleluxe.nl  26-05-2009
Trefwoorden: Luxe, Promotie, Alleluxe

Exclusieve verlichting van alle topmerken

Illum is de importeur van alle grote merken op het gebied van verlichting. De verschillende lichtobjecten worden over de hele wereld verzameld en getoond op het internet. Door de zeer uitgebreide collectie is de mogelijkheid om te slagen bij Illum zeer groot.

 

Licht maakt uw luxe huis.

Licht is een van de elementen die een huis kan maken of breken. Met de juiste verlichting creëert u de perfecte sfeer om ideaal van een ruimte te genieten. Voor het heerlijk ontspannend lezen van een boek, het optimaal belichten van een schilderij, en nog veel meer kunt u bij Illum terecht.

 

Design en ervaring

Binnen Illum zijn professionals aanwezig om u zo goed mogelijk te adviseren bij het verlichten van een ruimte. De speciaal opgeleide medewerkers hebben een ruime ervaring op het gebied van verlichting en door speciale studies wordt hun kennis alleen maar vergroot. Door de expertise van de organisatie en de design verlichting die de collectie van Illum bevat, wordt uw ruimte optimaal verlicht.

 

Promotie door AlleLuxe.nl

AlleLuxe.nl is het online informatie promotieplatform voor aanbieders van exclusieve artikelen. Branding, het stimuleren van verkopen en het bereiken van kwalitatieve bezoekers zijn de voornaamste doelstellingen. Op meerdere pagina’s wordt de aanbieder prima gepresenteerd aan kwalitatieve bezoekers die op zoek zijn naar ‘New Luxury’ producten. AlleLuxe.nl is in Nederland het online luxe portaal dat zorgvuldig opgebouwde merken de mogelijkheid biedt om zich op een exclusieve wijze te profileren in de markt van luxe artikelen. Illum staat op een perfecte manier gepromoot op AlleLuxe.nl, het luxe internetportaal van Nederland.

 

Allart reclame & promotie

AlleLuxe.nl is een product dat is ontwikkeld door Allart reclame & promotie.

 


Overige informatie

Locatie:           AlleLuxe

Rector Luytenstraat 22

5423 ST Handel

Website:                                 www.alleluxe.nl

Email:                                     [email protected]

                                                                                  

                                                                                                                                            

 

Persinformatie

 

Indien u geïnteresseerd bent in het deelnemer worden kunt u vrijblijvend informatie verkrijgen door contact op te nemen met Allart reclame & promotie via 0492-329035 of [email protected]

                                                                                                                                            

                                                                                  

Trefwoorden: Alleluxe, Luxe, Promotie