AlleLuxe.nl - 35 jaar Christiaan van der Klaauw: tijd voor een uniek jubileumhorloge.

Door: Alleluxe.nl  19-05-2009
Trefwoorden: Exclusief, Luxe, Jubileum

Het jubileumhorloge draagt de naam ‘Planetarium Jubilee’ en weerspiegelt de passie voor schoonheid en precisie. Maar ook de passie voor astronomie, waarmee Van der Klaauw veel bekendheid heeft verkregen. De gelimiteerde ‘Planetarium Jubilee’ bevat het kleinst werkende Planetarium ooit gebouwd in een horloge. Zes planeten die om de zon draaien en die nu, maar ook over 50 jaar, nog precies op tijd staan. Het horloge wordt uitgevoerd in platina of rosé goud. Voor de liefhebber is de ‘Planetarium Jubilee’ dan ook waar collectors item.

Bekijk luxe presentatie Christiaan van der Klaauw, exclusieve horloges.

Presentatie en intekenen.
Het ontwerp van de ‘Planetarium Jubilee’ wordt in Nederland gepresenteerd tijdens ‘Juwelen in het Amstel’. Deze exclusieve beurs vindt plaats van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juni 2009 in het Amstel Hotel in Amsterdam. Tijdens ‘Juwelen in het Amstel’ kan op het unieke uurwerk worden ingetekend.

Al 35 jaar een begrip.
Met liefde voor zijn vak bouwt Christiaan van der Klaauw al sinds 1974 bijzondere uurwerken. Elk horloge van zijn hand ademt een groot gevoel voor vakmanschap, precisie en schoonheid. Als lid van de prestigieuze Zwitserse ‘Acedemie Horlogère de Créateurs Indépendants’ behoort hij tot het selecte gezelschap van werelds meest vermaarde uurwerkmakers. De zeer exclusieve handgemaakte horloges verdienen met recht het predikaat meesterwerk. In 1992 won Van der Klaauw zelfs de prijs voor het meest innovatieve ontwerp op de belangrijkste horlogebeurs ter wereld ‘Basel World’.

Promotie door AlleLuxe.nl
AlleLuxe.nl is het online informatie promotieplatform voor aanbieders van exclusieve artikelen. Branding, het stimuleren van verkopen en het bereiken van kwalitatieve bezoekers zijn de voornaamste doelstellingen. Op meerdere pagina’s wordt de aanbieder prima gepresenteerd aan kwalitatieve bezoekers die op zoek zijn naar ‘New Luxury’ producten. AlleLuxe.nl is in Nederland het online luxe portaal dat zorgvuldig opgebouwde merken de mogelijkheid biedt om zich op een exclusieve wijze te profileren in de markt van luxe artikelen. Christiaan van der Klaauw staat op een perfecte manier gepromoot op AlleLuxe.nl, het luxe internetportaal van Nederland.

Allart reclame & promotie
AlleLuxe.nl is een product dat is ontwikkeld door Allart reclame & promotie.

Trefwoorden: Alle Luxe, Alleluxe, Exclusief, Horloge, Jubileum, Luxe, Uurwerk,