Adams Total Balance Fitnesscentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 39 , 5527 EE Hapert, Noord-Brabant
Bladel, Kempen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Adams Total Balance Fitnesscentrum

Adams Total Balance is een modern beweeg- en gezondheidscentrum voor fysiotherapie, fitness & squash. Onze sterke punten zijn preventie en herstel van (sport)blessures en andere klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, kwaliteit en service, we werken hygiënisch en hebben ruime openingstijden.

Adams Total Balance is er voor iedereen die iets aan zijn gezondheid en/of conditie wil doen.

De fitness ruimte is uitgerust met de meest moderne apparatuur voor zowel kracht- als conditietraining. De programma’s en lessen zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke methoden waardoor doelstellingen ook daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden. Onze instructeurs stellen voor u, een zo optimaal mogelijk schema samen, zowel individueel als in een groepsverband.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Adams Total Balance Fitnesscentrum in Kerkstraat 39, Hapert Noord-Brabant 5527 EE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Hapert Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hapert Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hapert Noord-Brabant, 5527 EE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815621]