Samenwerking Vanesch Verf en GlansProtector ®

Samenwerking Vanesch Verf en GlansProtector ® van USP International

Door: USP International  07-02-2006
Trefwoorden: Samenwerking, Mobiliteit

Vanaf 2006 is een samenwerking overeengekomen door USP International, leverancier van het GlansProtector ® concept en Vanesch Verf uit Tilburg en vestigingen in Hoogeveen, Nijverdal en Sittard.

Na uitgebreide testen van het product concept en test verkopen is gebleken dat GlansProtector ® het ultieme product is voor de autoschadebranche bij het reinigen van gerepareerde voertuigen vóór aflevering aan de klant.

Maandenlange, échte, bescherming van (nieuwe) lakdelen
GlansProtector ® geeft een échte bescherming van nieuwe lakdelen tegen aantasting van vuil, vogelpoep, pekel en vliegenaanslag. Door de samenstelling en bijzondere werking van GlansProtector ® wordt in één snelle en simpele handeling een transparante coating van polymeer aangebracht. Een kunststof film, micron dun, waardoor de lakdelen een actieve, maandenlange, bescherming krijgen.

GlansProtector ® bevat geen gevaarlijke stoffen en voldoet aan de strengste milieueisen. De poymeerfilm is resistent tegen UV en temperaturen van – 40 tot + 280 graden Celsius.

Super glans zonder te poetsen
De coating is ultradun en spiegelglad waardoor een diepe, duurzame, reflectie/glans ontstaat zonder te poetsen op ramen en lak. Het verschil in glans tussen nieuw gespoten delen en bestaande lak wordt geneutraliseerd. Een behandelde auto krijgt de glans alsof ze in showroom conditie is.

Kosten neutraal
De toepassing gaat snel en gemakkelijk. Auto schoonsoppen met mengsel, naspoelen, drogen en klaar. Doordat GlansProtector ® een sterke waterbreak veroorzaakt bij het naspoelen, gaat drogen aanmerkelijk sneller. Hierdoor wordt in de meeste gevallen de kosten van een toepassing gecompenseerd door het behaalde (arbeid) tijdvoordeel.

Marketing ondersteuning
GlansProtector ® wordt geleverd in Industriële verpakkingen van 10 liter en in flacons voor de autobezitter die het product permanent wil blijven gebruiken. Er wordt een marketing pakket ondersteunende materialen geleverd als balie kaart en Flyers waarmee het autoschadebedrijf de toepassing naar de klant kan communiceren.

Trefwoorden: Mobiliteit, Samenwerking